Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Αγώνας που κρίθηκε στο TIE BREAK με βοήθεια άνωθεν



Την Κυριακή 18/12/16 στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών η γυναικεία ομάδα βολλε'ι' του Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών μας χάρισε έναν καταπληκτικό αγώνα.
'Ενας ημιτελικός κυπέλλου Ε.Σ.Π.Ε.Μ ανάμεσα στον προαναφερθέντα Μέγα και στον Ποσειδώνα Βέροιας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις με έντονες στιγμές, αλλά και μια πικρία σε όλους τους φιλάθλους, που γέμισαν τις κερκίδες εμψυχώνοντας τις παίκτριες σε όλη την προσπάθεια. 

Ο αγώνας αμφίρροπος, τελείωσε υπέρ του Ποσειδώνα, όταν από αδικαιολόγητο ολέθριο λάθος της διαιτησίας,( που στιγμάτισε τον αγώνα στο 11- 8 του tie break ενώ όλα έδειχναν νίκη του Μέγα), να δώσει πόντο υπέρ της Βέροιας το καθαρό block out της αρχηγού της ομάδας μας Αναστασίας Δόσπρα ( εισπράτοντας και μία κίτρινη κάρτα επειδή είδε ότι και όλο το γήπεδο ) μετά από μια υπέροχη προσπάθεια και ένα ασταμάτητο καρφί που στόχο είχε να σφραγίσει το αποτέλεσμα.
Παρά τις διαμαρτυρίες κυριολεκτικά όλων των παρευρισκομένων, η απόφαση ήταν δυστυχώς αμετάκλητη από την διαιτησία που απέμεινε μόνη να υποστηρίζει την απόφαση αυτή.
Με αυτόν λοιπόν τον τρόπο οι παίκτριες του Ποσειδώνα ενώ είχαν χάσει κάθε ελπίδα νίκης, μπήκαν ξανά στο παιχνίδι και από την άλλη οι αθλήτριες του Μέγα έχοντας χάσει το ηθικό τους με την άδικη διαιτησία οδηγήθηκαν στο τελικό 15 - 17 στο πέμπτο σετ.
Κορίτσια, ευχαριστούμε για τις έντονες στιγμές που μας χαρίζετε και συγχαίρουμε τις προσπάθειές σας.
Πάρτε δύναμη, γιατί το πρωτάθλημα που μας κλείνει το μάτι από τη γωνία με όλες του τις δυσκολίες είναι δικό σας.........!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου