Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Αγιασμός και κοπή πίτας στο Δήμο Πέλλας



Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε χθες, πρώτη μέρα του έτους, στο δημαρχείο στα Γιαννιτσά  ο αγιασμός και η καθιερωμένη κοπή πίτας.
Τον αγιασμό τέλεσαν ο Αρχιερατικός Επίτροπος π. Ιωάννης Σπυρίδης, ο Πανοσιολογιότατος π. Καλλίνικος Δοράκης και ο Αιδεσιμολογιότατος π. Νεκτάριος Ταρασίδης.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι της εκκλησίας, της αστυνομίας και δημότες.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά τονίζοντας ότι ‘’ η χρονιά που πέρασε ήταν μια ακόμη δύσκολη χρονιά, παρ’ όλα αυτά και με τη βοήθεια όλων σας τα καταφέραμε. Στόχος μας παραμένει η επίλυση  των καθημερινών  μικρών  ή μεγάλων  προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι δημότες. Με ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια και με τη συνεργασία διοίκησης, στελεχών και πολιτών μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα’’.  
Το φλουρί της Πρωτοχρονιάτικης πίτας κέρδισε η κ. Αντιγόνη Θωίδου, σύζυγος του προέδρου του ΚΕ.Κ.Α.Π.Π.Α. κ.  Νίκου Βαλνάρη.











3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΤΟ ΚΕΚΑΠΠΑ ... ΣΦΑΙΡΑ ΠΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΤΥΠΗΣΕΣ ΚΑΡΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι μισοί και παραπανω που στηθηκαν για φωτογραφια με το δημαρχο τους απο πισω τον αδειαζουν και λενε αλλα.οι υπολοιποι αληθεια που ειναι;γιατι δεν πηγαν να παρουν ευλογια και να ευχηθουν τον μεγαλο ηγετη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή