Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Άλλος ένας ηλικιωμένος νεκρός από σόμπα



Μετά το θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, η οποία κάηκε από μαγκάλι στην προσπάθεια της να ζεσταθεί, άλλος ένας ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τρίτης ένας 85χρονος άνδρας μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Κριμαίας στους Αμπελόκηπους όπου διέμενε με την σύζυγό του.


Μάλιστα όπως αναφέρουν πληροφορίες η 67χρονη σύζυγος του ηλικιωμένου άνδρα κατάφερε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή να σωθεί καθώς επενέβησαν οι γείτονες τους και την απεγκλώβισαν πριν φτάσουν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής και της αστυνομίας στο σημείο.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γείτονες του ζευγαριού αντιλήφθηκαν την μυρωδιά του καπνού που εξερχόταν της διπλανής οικίας. Ετσί, εισήλθαν στη διπλανή οικία η οποία είχε παραδοθεί στις φλόγες και έβγαλαν εκτός την 67χρονη γυναίκα η οποία είχε υποστεί εγκαύματα και αντιμετώπιζε αναπνευστικά προβλήματα από τον καπνό που είχε εισπνεύσει.
Ωστόσο, δεν κατέστη εφικτό να συμβεί το ίδιο με τον 85χρονο άνδρα ο οποίος λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε νεκρός από τα πολλαπλά εγκαύματα τα οποία είχε υποστεί. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γειτόνων το ζευγάρι είχε μία σόμπα με την οποία ζεσταινόταν και πιθανότατα να είχε αφήσει ανοικτή.
Η 67χρονη σύζυγός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Σωτηρία» ενώ για την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά εως τώρα εκδηλώθηκε από άγνωστη αιτία ενώ η έρευνα από το αρμόδιο τμήμα είναι σε εξέλιξη ενώ οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα βραχυκύκλωμα στον θερμοσυσσωρευτή
Σε μια μικρή αναδρομή στο χρόνο θυμίζουμε την εποχή που ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμα ήταν στην αντιπολίτευση και ο Αλέξης Τσίπρας κατηγορούσε την κυβέρνηση για τους θανάτους ανθρώπων από αναθυμιάσεις μαγκαλιών.
Φυσικά σήμερα η κυβέρνηση φαίνεται πως δεν θυμάται τα όσα έλεγε τότε και αντίθετα αυξάνει τις τιμές στα καύσιμα, μειώνει τις συντάξεις, ενώ ακόμα και σήμερα δεν έχει δοθεί το επίδομα θέρμανσης με αποτέλεσμα χιλιάδες συνάνθρωποι να αναγκάζονται να βρουν διαφορετικούς τρόπους για να ζεσταθούν θέτοντας την ζωή του σε κίνδυνο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου