Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Μετέφερε μετανάστες κρυμμένους σε ειδική κρύπτη νταλίκας



Στη σύλληψη ενός 53χρονου που μετέφερε σε ειδική κρύπτη νταλίκας τέσσερις πρόσφυγες, προχώρησαν το απόγευμα του Σαββάτου οι λιμενικοί της Πάτρας. Επίσης, συνέλαβαν και ένα ζευγάρι αλλοδαπών οι οποίοι επιχείρησαν να ταξιδεύσουν μαζί με ένα άλλο άτομο, το οποίο δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα.

Σε ανακοίνωση του Λιμενικού αναφέρονται τα εξής:

«Στη σύλληψη ενός 53χρονου αλλοδαπού διακινητή αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω εντοπίστηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, ως οδηγός φορτηγού οχήματος, το οποίο επρόκειτο να φορτωθεί σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, να μεταφέρει σε διαμορφωμένη κρύπτη, εντός του χώρου του φορτίου, τέσσερις (04) αλλοδαπούς, στερούμενους ταξιδιωτικών εγγράφων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το ανωτέρω Φ/Γ όχημα.

Επίσης, Στη σύλληψη τριών (03) αλλοδαπών, ηλικίας 40 , 20 και 36 ετών αντίστοιχα, προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο στην πύλη εξόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, κατελήφθησαν ο 40χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 20χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, ως άμεσοι συνεργοί στην προσπάθεια του 36χρονου αλλοδαπού , ο οποίος κατείχε και επέδειξε ταξιδιωτικά έγγραφα άλλου προσώπου, να εξέλθει παράνομα της χώρας.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.»


ΠΗΓΗ: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου