Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Γιαννιτσά: Αποτελέσματα ολισθηρότητας του δρόμου

Φίλος αναγνώστης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό φωτογραφία με ΙΧ να έχει καβαλήσει κυριολεκτικά κολωνάκι του δήμου σε κεντρικό  παράδρομο της πόλης των Γιαννιτσών ως αποτέλεσμα της ολισθηρότητας που επικρατεί αυτή την στιγμή στο οδόστρωμα.


Φώτο by Babis BaboleiRo Tsompanidis

12 σχόλια:

  1. ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας δάσκαλος θα ναι που πηγαινε σχολείο. ..Μην τους λυπάστε τους τεμπελχαναδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ Η ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ;ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ 6 ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠ ΤΟΥΣ 260 ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΠΟΣΟ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ....ΜΠΕΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΣ

      Διαγραφή
    2. ρε φίλε 12.52 είσαι όλα τα λεφτά χαχαχαχαχααχαχαχαχαα

      Διαγραφή
  3. Εκεί θα μπορούσε να είναι κάποιος μαθητής! Σταμκο ακους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βοιδι δεν βλέπεις τα παιδακια στους δρομους να παιζουν χιονοπολεμο ???? αυτό σε πειραξε ? τραχανα

      Διαγραφή
  4. Τραχανά για πες μου εσυ είδες στην περιοχή του ΑΒ να πέφτουν παιδάκια ( απο τον παγο )που πήγαιναν στο σχολείο ; Εγώ είδα .. και πίστεψε με δεν ήταν ευχαριστώ το θεάμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μήπως τελικά την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν οι οδηγοί και όχι τόσο οι δημοτικές αρχές; σε έναν Δήμο με τόσο μεγάλη έκταση νομίζω ότι ο δημοτικός μηχανισμός έδρασε σχετικά γρήγορα...έλεος πια με την μνησικακία σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασικα γιατι ολοι λετε πως θα μπορουσε να ειναι ενας μαθητης ? Το ιδιο για ολους δεν ειναι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ "ΛΕΒΕΝΤΗ"ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΒΟΔΙΑ.ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΔΩ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΓΛΥΣΤΡΩΝΤΑΣ,ΝΑ ΚΤΥΠΑ Ή ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΒΛΑΒΗ.ΕΣΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΤΑΙ?ΠΟΣΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ Ή ΑΤΟΜΟ ΜΕ "ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ" ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΟΣΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΛΥ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ?ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ,ΑΥΤΟ ΕΥΚΟΛΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΕΙ!ΕΣΥ? ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! ΥΓ.1ο ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΩ ΣΤΟ ΓΕΛ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ ΠΑΡΟΤΙ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΩΡΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΙΑΣΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΒΑΛΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΡΤΙΑ ΔΥΝΑΜΑΙ ,ΜΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΛΑ ΑΞΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΝΑΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΥΓ.2οΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ ΜΕΡΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΘΑΛΠΩΡΗ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΖΕΣΤΑΣΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. daskaloi, o pio tempelikos klados tou dimosiou,ti na pas peite vre?

    ΑπάντησηΔιαγραφή