Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

«Ανταλλαγές ευχών με την αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχη»



Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, μετά την καθιερωμένη Δοξολογία για την έναρξη της νέας ημερολογιακής χρονιάς που τελέστηκε στον Ι.Ν. της Αγίας Σκέπης, η αναπληρώτρια Αντιπεριφερειάρχης κα Αθηνά Αηδονά, τηρώντας το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο, υποδέχτηκε στο γραφείο της, τις αρχές του τόπου, επισήμους, εκπροσώπους συλλόγων και φορέων της πόλης.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κκ. Ιωήλ, η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Μαρία Ζωγράφου, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης  Γιάννου, ο Διοικητής της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Στρατηγός Δημήτριος Γλυμής, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Ιωάννης Βακουφτσής, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας Ζώης Γιώτης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πέλλας Ιορδάνης Τσώτσος, ο Πρόεδρος του συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θεόδωρος Γαβράς» Πέτρος Κριαρίδης ενώ το Εδεσσαϊκό Θέατρο εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ. κα Δέσποινα Οτουντζίδου, η οποία αντάλλαξε ευχές για δημιουργική, ειρηνική κι ελπιδοφόρα νέα χρονιά.

«Μουσική βραδιά με τη Μαρία Φωτίου»

Με το πιο γλυκό, νοσταλγικό και μελωδικό τρόπο, αποχαιρετήσαμε το 2016. Η μουσική βραδιά που διοργανώθηκε από τη ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. και το Ωδείο Δήμου Έδεσσας και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 29 Δεκέμβρη στην αίθουσα του Παρθεναγωγείου, επιφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις για το κοινό που παραβρέθηκε στην εκδήλωση καθώς τόσο η ερμηνευτική δεινότητα της κας Μαρίας Φωτίου όσο και το ρεπερτόριο-αφιέρωμα στους Θεοδωράκη-Χατζηδάκη-Ξαρχάκο, καθήλωσαν τους παρευρισκόμενους και τους παρέσυραν σ’ ένα μαγικό μουσικό ταξίδι. Την εκλεκτή ερμηνεύτρια συνόδευσε στο πιάνο ο Φοίβος Φίλκας ενώ το Εδεσσαϊκό Θέατρο έβαλε την εικαστική του πινελιά στο χώρο. Κλείνοντας την εκδήλωση, ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Δήμου Έδεσσας κος Μιλτιάδης Κασσάρας, ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία διεξαγωγής των παραστάσεων της οπερέτας «Ο Βαφτιστικός» του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και κάλεσε το κοινό να αγκαλιάσει και αυτή τη νέα προσπάθεια. Οι προγραμματισμένες παραστάσεις ορίστηκαν για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Απρίλη και θα ανέβουν σε συνεργασία του Ωδείου με το Εδεσσαϊκό Θέατρο. Αμέσως μετά τη μουσική εκδήλωση, οι συντελεστές της παραγωγής αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, σε γνωστό ψητοπωλείο της πόλης.

«Έναρξη λειτουργίας του Θεατρικού Εργαστηρίου»
Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου, ενημερώνει τα παιδιά και τους εφήβους που συμμετέχουν στο Θεατρικό Εργαστήρι, πως οι δράσεις θα ξεκινήσουν και πάλι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017 με το ισχύον πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου