Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα φιλοδοξούν να δημιουργήσουν στρατό από Iron Man!



Το σενάριο της ταινίας Iron Man φιλοδοξούν να μεταφέρουν στην πραγματικότητα η Ρωσία και η Κίνα, οι οποίες ενεργούν από κοινού, προκειμένου να κατασκευάσουν τον «απόλυτο στρατιώτη», δημιουργώντας έναν στρατό ικανό να αντεπεξέλθει σε οποιαδήποτε αποστολή. Στόχος τους είναι να ανταγωνιστούν τις ΗΠΑ, οι οποίες επίσης ενδιαφέρονται να προσχωρήσουν το συγκεκριμένο πρότζεκτ.


Το σχέδιο περιλαμβάνει την κατασκευή ενός μεταλικού εξωσκελετού, ο οποίος θα συνδέεται βιολογικά με τον κάτοχό του και θα διαθέτει τη δυνατότητα να του αυξάνει τις ικανότητες σε όλα τα επίπεδα. Ο χρήστης θα μπορεί να σηκώνει ανθρωπίνως αδύνατα βάρη, να χρησιμοποιεί τελευταίας τεχνολογίας όπλα, όπως λέιζερ και άλλα, καθώς και άλλες τεχνολογίες οι οποίες θα χρησιμεύουν στην εκάστοτε αποστολή.

Την τεχνολογία παρουσίασε η Χιουντάι, η οποία έχει αναπτύξει ένα πρόγραμμα με περιορισμένες δυνατότητες. Ωστόσο, η κοεράτικη εταιρεία δέχθηκε ήδη κρούση τόσο από την Κίνα και τη Ρωσία, όσο και τις ΗΠΑ. Η τεχνολογία Iron Man, πως την ονομάζουν, παρέχει τη δυνατότητα δημιουργίας σούπερ στρατών, ή των στρατών του μέλλοντος, όπως τον αποκαλούν.

«Δεν χρειάζεται τροφή, δεν φοβάται και ακολουθεί κατά γράμμα το σχέδιο», δήλωσε ο υπεύθυνος του προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου