Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Tης αριστερής διαπλοκής το κάγκελο.Ο πρόεδρος της "Αυγής" αναλαμβάνει τα "Νέα" και το "Βήμα".



Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση, μια ιδιωτική εταιρεία -όπως είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη- «κάλεσε» τον πρόεδρο της κομματικής εφημερίδας του ΣΥΡΙΖΑ «Η Αυγή» να αναλάβει την επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.tovima.gr:


«Η Διοίκηση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη Α.Ε. εζήτησε χθες από τον κ. Βασίλη Μουλόπουλο, ο οποίος διετέλεσε επί δυο δεκαετίες διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Το Βήμα» (απ’ όπου αποχώρησε όταν εξελέγη βουλευτής του Συνασπισμού της Αριστεράς), πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΣΥ, να συμβάλει στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ.

Ο κ. Μουλόπουλος απεδέχθη προθύμως την πρόταση.»

Ευλόγως λοιπόν, αναρωτιέται κανείς: Πώς μπορεί ένας δημοσιογράφος και πολιτικό πρόσωπο ευθέως συνδεδεμένο με το κυβερνών κόμμα του οποίου έχει διατελέσει βουλευτής να συμβάλλει «στην επίλυση των διαρθρωτικών και οικονομικών προβλημάτων του ΔΟΛ» δηλαδή να διασώσει τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη; Τίθεται επίσης ένα ερώτημα, εάν οι Τράπεζες που έχουν δανείσει με περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ τον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη αποδέχονται να διαχειρίζεται την περιουσία τους ένα κομματικό στέλεχος.


Παρά το γεγονός ότι το όνομα του κ.Μουλόπουλου εξακολουθεί να αναφέρεται στην «ταυτότητα» της Αυγής με την ιδιότητα του προέδρου του Δ.Σ. η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας στη σχετική είδηση για το ρόλο που αναλαμβάνει στο ΔΟΛ, αναφέρει ότι είχε αυτή την ιδιότητα «μέχρι πρότινος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου