Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Πρόταση του Δήμου Σκύδρας για «Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σκύδρας»



Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας, στη συνεδρίασή του, της 13-2-2017, αποφάσισε ομόφωνα, (αρ.απόφασης:20/2017), την κατάθεση πρότασης για την μετατροπή του Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Σκύδρας, που λειτουργεί στο κτήριο του πρώην Νηπιαγωγείου - Δημοτικού Σχολείου Ανύδρου Σκύδρας, σε Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο – Λύκειο Σκύδρας.

Η απόφαση αποστέλλεται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Πέλλας, με τη συνεργασία της οποίας προετοιμάστηκε η πρόταση, ώστε στη συνέχεια να υποβληθεί αρμοδίως στο Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων (ΥΠ.Π.Ε.Θ.) στο πλαίσιο της αξιολόγησης των προτάσεων για τη λειτουργία των Ενιαίων Ειδικών Επαγγελματικών Γυμνασίων – Λυκείων της χώρας, για το σχολικό έτος 2017 – 18.
Πρέπει να τονιστεί ότι με την ίδια απόφαση ο Δήμος Σκύδρας επωμίζεται το συνολικό κόστος επέκτασης, διαμόρφωσης, συντήρησης και λειτουργίας των κτηριακών εγκαταστάσεων κι απαιτούμενων υποδομών.
Η ως άνω πρόταση έχει όλες τις προδιαγραφές για την επιτυχή κατάληξή της που θα είναι προϊόν συλλογικής και συντονισμένης δράσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου