Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη του Γ.Α.Σ. Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών επί του Άθλου Αλεξάνδρειας



Με εντός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του  υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα basketball του «Μ. Αλεξάνδρου» Γιαννιτσών την Κυριακή 19/2/2017, στο κλειστό γυμναστήριο Γιαννιτσών νικώντας , τον Άθλο Αλεξάνδρειας , με σκορ 57-54.
Σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι δύο ομάδες ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος κοντά στο σκορ με αποτέλεσμα το ματς να κριθεί στο τελευταίο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να είναι μπροστά με σκορ 22-24.
Ο «Μέγας» στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν πιο αποφασισμένος, μπόρεσε να μαζέψει πολλά επιθετικά ριμπάουντ και έτσι πέρασε μπροστά στο σκορ με 47-42. Στο τελευταίο δεκάλεπτο , όπου και κρίθηκε το ματς, οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στις κρίσιμες στιγμές του παιχνιδιού. Με 1 λεπτό να απομένει για το τέλος του ματς και το σκορ να είναι στον πόντο (50-49), η ομάδα του «Μέγα» κατάφερε να ευστοχήσει σε τρίποντο και να πάρει μία διαφορά ασφαλείας της τάξης των τεσσάρων (4) πόντων. Το ματς κρίθηκε τελικά στη ευστοχία των παιχτών του «Μέγα» από την γραμμή των βολών και έτσι πήρε και το ροζ φύλλο με σκορ 57-54.
Σε δήλωσή του μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Χαράλαμπος Χαριτίδης τόνισε :

«Καταρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίχτες μου για την νίκη που κάναμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Δυστυχώς κάναμε πάρα πολλά λάθει αλλά την κρίσιμη στιγμή ήμασταν πιο αποτελεσματικοί. Πιστέψαμε στην νίκη και τα καταφέραμε. Λέω στα παιδιά από την αρχή της χρονιάς ότι πρέπει να πιστέψουν στις δυνατότητές τους και αυτό έγινε σήμερα. Καταφέραμε να  παίξουμε πολύ καλή άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο και σε συνδυασμό με την ευστοχία μας στις βολές μπορέσαμε και πήραμε άλλη μία νίκη. Τέλος θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για την προσπάθεια τους και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».


Τα δεκάλεπτα:  10–14,  12–11, 23–18, 12–11.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών:
(Προπονητής: Χ. Χαριτίδης): Μπαντιμαρούδης Δ. 3π., Στόιτσης Κ. 14π., Καραπάνος Ν. 2π., Μανωλέμης Α., Μπατζάκης Γ. 20π., Σωτηρίου Ν., Πασσαλής Γ. , Παρασίδης Γ., Σαρηπαλόγλου Σ., Μπάρπας Δ. 14π., Καλβάκης Θ. 4π.
Άθλος Αλεξάνδρειας: (Προπονητής :Β. Αγγέλης): Ντάμτσης Χ. 2π., Πρόιος Δ., Πεκιαρίδης Ι. 1π., Τακουτής Γ. 6π., Γιαντσιδιώτης Σ., Παύλου Γ. 2π., Χατζηλεμονιάς Μ. 17π., Χαριτόπουλος Γ. 8π., Σταυρόπουλος Ζ., Ψυχογιός Κ. 16π., Τζαβάρας Δ.       2π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου