Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος "ΕΝΟΤΗΤΑ" στη σύσκεψη στη Νίκαια



Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος ΕΝΟΤΗΤΑ ( Μπλόκο Γυψοχωρίου) συμμετείχε με πολυμελής αντιπροσωπία στην σύσκεψη που πραγματοποίησε στη Νίκαια της Λάρισας η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από 35 μπλόκα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, από 11 Ομοσπονδίες Αγροτικών Συλλόγων, καθώς και από δεκάδες Αγροτικούς Συλλόγους κι Επιτροπές Αγώνα από 45 νομούς της χώρας.

Στη σύσκεψη αναπτύχθηκε ανοιχτή, διεξοδική, γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για την παραπέρα πορεία της πανελλαδικής αγροτικής κινητοποίησης που βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και 17 μέρες και συντονίζεται από την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων.
Η κυβέρνηση ίσως και να ελπίζει ότι οι αγρότες θα κουραστούμε ν΄ αγωνιζόμαστε, θ' απογοητευτούμε και θα τα παρατήσουμε. Μάταια το ελπίζει και εμείς την προειδοποιούμε  ότι, όχι μόνο δεν πρόκειται να υποστείλουμε τη σημαία του αγώνα, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για ν' αυξήσουμε την αγωνιστική πίεση, αναγκάζοντάς την να ικανοποιήσει τα αιτήματα επιβίωσης των μικρομεσαίων αγροτών.
Σ' αυτή την κατεύθυνση και με βάση αυτά που αποφασίσαμε από κοινού σε αυτή την πανελλαδική σύσκεψη. Θα συμμετάσχουμε στη συνάντηση με την κυβέρνηση την Παρασκευή 10 Φλεβάρη, όπου θα τεθεί το πλαίσιο των αιτημάτων - διεκδικήσεων των αγωνιζόμενων μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, απαιτώντας την ικανοποίησή τους.
Επίσης έχουμε ήδη ξεκινήσει τις προεγγραφές για κάθοδο με λεωφορείο στο μεγάλο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα, την Τρίτη 14 Φλεβάρη, καλώντας όλους τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής της Πέλλας να πάρουν μέρος και τους εργαζόμενους και το λαό της πρωτεύουσας να συμμετάσχει μαζικά για να συμπαρασταθεί στην αγωνιζόμενη αγροτιά.
Υ.Γ: Δηλώσεις συμμετοχής για Αθήνα στα παρακάτω τηλέφωνα 6972317345,6948545056

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου