Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Oι Ρώσοι εκβιάζουν τον Τράμπ για πολύ ...έκφυλα πράγματα.



Τον Ντόναλντ Τραμπ εκθέτει ο γνωστός καλλιτέχνης Moby μέσω σχολίου του στο Facebook προκειμένου όπως λέει να μην υπάρξουν  εκπλήξεις στο μέλλον. Ο καλλιτέχνης υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος που αρνήθηκε να παίξει στην ορκωμοσία του υποστηρίζει ότι ο περίφημος φάκελος με τον οποίο οι Ρώσοι κρατούν στο χέρι τον Τραμπ είναι υπαρκτός. Ο γνωστός τραγουδιστής επικαλείται συζητήσεις που είχε το περασμένο Σαββατοκύριακο με «φίλους που εργάζονται στην Ουάσινγκτον» και  μπορούν να δώσουν
ακριβείς εσωτερικές πληροφορίες για τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ.
Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες ο Τραμπ είναι αντικείμενο εκβιασμού για «πολύ πιο έκφυλα πράγματα» από όσα έχουν μέχρι στιγμής γραφτεί αλλά ότι η κυβέρνηση Τραμπ την ίδια ώρα «συνεργάζεται» με τη ρωσική κυβέρνηση «από την πρώτη ημέρα». Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για σχέδια Ρεπουμπλικανών να εκδιώξουν τον Τραμπ και για συνεργασία μυστικών υπηρεσιών σε όλο τον κόσμο με σκοπό να συγκεντρώσουν πληροφορίες που οδηγήσουν τον αμερικανό πρόεδρο σε έξοδο και ενώπιον της δικαιοσύνης. Ο Moby υποστηρίζει ακόμα ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζονται για πόλεμο με το Ιράν και γι” αυτό στρατηγικά τοποθετούν πλοία του στόλου.
«Τα γράφω αυτά ώστε όταν/αν συμβούν αυτά θα υπάρχει μια προηγούμενη δημόσια καταγραφή. Αυτές είναι τρομακτικές στιγμές καθώς έχουμε έναν ανίκανο πρόεδρο που «ανήκει» σε μια ξένη δύναμη» γράφει ο Moby.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου