Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Σπουδαίες διακρίσεις για τους Κων/νο Καλαϊτζίδη και Ηρακλή Μωυσιάδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τζούντο



Νέα διάκριση για τους αθλητές της ομάδας του «Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Γιαννιτσών Μακεδονομάχος» στο επίσημο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων και Εφήβων που διεξήχθει στην Αθήνα στο Ολυμπικακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων. Πιο συγκεκριμένα ο δεκατετράχρονος Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης στις 5-3-2017 κατέκτησε την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων Α΄ στην κατηγορία των –73 κιλών.
Να σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης προκρίνεται απευθείας στη Βαλκανιάδα Παίδων που θα γίνει στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ο δεκαεπτάχρονος Ηρακλής Μωϋσίδης στις 4-3-2017 κατέκτησε τη δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων  στην κατηγορία των – 90 κιλών. Να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής Μωυσίδης επειδή κατέκτησε της δεύτερη θέση εφήβων πανελληνίως πήρε απευθείας  πρόκριση για τη Βαλκανιάδα που θα γίνει στην πόλη Τεκιρντάγκ της Τουρκίας.  
Η διάκριση είναι τεράστια για τους πανελληνιονίκες αθλητές της ομάδας του «Αθλητικού Συλλόγου Τζούντο Γιαννιτσών Μακεδονομάχος» γι’ αυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου