Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Αντζελίνα Τζολί τέλος: Αυτή είναι η νέα Λάρα Κροφτ, οι πρώτες εικόνες



Μπορεί ο χαρακτήρας της Λάρα Κροφτ να είναι απόλυτα ταυτισμένος με την Ατζελίνα Τζολί αλλά «ου γαρ έρχεται μόνον» και έτσι η νέα πρωταγωνίστρια της αγαπημένης ταινίας δεν είναι άλλη από τη βραβευμένη με Όσκαρ β΄ Γυναικείου ρόλου ηθοποιό Αλίσια Βικάντερ.
Η Σουηδέζα ηθοποιός διαθέτει όλα τα προσόντα και φαίνεται πως κέρδισε επάξια το ρόλο της διαδόχου της Τζολί.


 Μάλιστα, η εταιρεία Warner Bros αλλά και η ίδια η ηθοποιός έδωσαν στην κυκλοφορία τις πρώτες εικόνες από την πολυαναμενόμενη ταινία που θα κυκλοφορήσει το 2018.


Η Βικάντερ που μέχρι τώρα την είχαμε δει με μακριές τουαλέτες στο εποχικό δράμα «Το κορίτσι από τη Δανία», όπου υποδύθηκε την Δανή ζωγράφο Γκέρντα Βέγκενερ,  παίρνει το τσεκούρι της, και καλυμμένη με λάσπη και σκόνη ξεκινά για νέες περιπέτειες.
Στις φωτογραφίες η Βικάντερ εκτός από το τσεκούρι της, κουβαλά το τόξο και τα βέλη της.



Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας, Ρόαρ Ούτχαγκ αποκάλεσε τη νέα Λάρα Κρόφτ «εξαιρετική» και έχει υψηλές προσδοκίες από την απόδοσή της.
Η νέα ταινία αφηγείται τις περιπέτειες της Λάρα Κροφτ όχι μόνο σε επίπεδο δύναμης και φυσικής κατάστασης αλλά και ανθρωπιστικής ευαισθησίας.
Σε ό,τι αφορά το στόρι της ταινίας, η Λάρα αναζητά τον πατέρα της, επτά χρόνια μετά την εξαφάνισή του, στις ακτές της Ιαπωνίας. Η νέα ταινία Tomb Raider θα βγει στις αίθουσες το 2018.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου