Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Ο Σάκης Ρουβάς... αγρότης! Επενδύει σε βιοαέριο στην Καρδίτσα



Μπορεί να είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες τραγουδιστές και μάλιστα με διεθνή επιτυχία ωστόσο, ο Σάκης Ρουβάς δεν σταματάει εκεί και αποφάσισε να επενδύσει και στη γη.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ βρέθηκε στην Καρδίτσα καθώς αποφάσισε να επενδύσει επιχειρηματικά στην ενέργεια και συγκεκριμένα στο βιοαέριο.

Μέσω του Instagram, ανέβασε βίντεο με τις δραστηριότητές του στην Καρδίτσα και έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους: «Ένα όνειρο μου αρχίζει να γίνεται πραγματικότητα με οδηγό την πίστη μου στην δύναμη και στις δυνατότητες της ελληνικής γης να "παράγει" οικολογικά βιώσιμη ανάπτυξη #BackToTheRoots» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Με αυτόν τον τρόπο, ο Σάκης Ρουβάς στηρίζει έμπρακτα τις επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα και διαμηνύει προς τους νέους να ασχοληθούν με τη γεωργία.
Μάλιστα την Τρίτη παρουσίασε σε τοπικούς φορείς της Καρδίτσας, αγρότες και κτηνοτρόφους το σχέδιό του. Η υποδοχή ήταν θερμή και όλοι τον συνεχάρησαν για την πρωτοβουλία.
Όπως είπε ο Σάκης Ρουβάς, αισθάνεται σαν ο ίδιος και η σύντροφός του, Κάτια Ζυγούλη, να περιμένουν το πέμπτο τους παιδί.
Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, έχει αγοράσει στην περιοχή έκταση 37 στρεμμάτων, όπου αναμένεται να κατασκευαστεί μια υπερσύγχρονη μονάδα πρότυπο πράσινης ενέργειας για την παραγωγή ρεύματος από βιοαέριο.
Στην πορεία αναμένεται να γίνουν και άλλες επεκτάσεις για την κατασκευή θερμοκηπίων που θα παράγουν βιολογικά προϊόντα και θα θερμαίνονται με την ενέργεια που θα παράγει η μονάδα.
Ο Σάκης μάλιστα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας κτηνοτροφικής μονάδας στην περιοχή. 

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου