Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Επανασύσταση ΑΣ Μακεδονικού Γιαννιτσών

Ο ΑΣ Μακεδονικός Γιαννιτσών μετά από παύση δυο ετών επαναδραστηριοποιείται στο χώρο του ποδόσφαιρου με τη συμμετοχή της ομάδας στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας υπό νέα διοίκηση καθώς επίσης και δημιουργεί τμήματα υποδομής σε συνεργασία με την ιταλική ακαδημία ποδοσφαίρου “tor tre teste”.
TOR TRE TESTE SALONICCO


Η ιταλική ακαδημία ποδόσφαιρου TOR TRE TESTE Θεσσαλονίκης πιστοποιεί με το παρόν έγγραφο , την επίσημη συνεργασία της όπως και με την κυπριακή ακαδημία ποδοσφαίρου (Kids soccer school) ετσι και με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ θα έχει συνεργασία για τα επόμενα δυο χρόνο πιλοτικά , με προοπτική την επέκταση της συνεργασίας μας και για τα επόμενα δυο χρόνια.  

Η συνεργασία μας αυτή θα έχει μοναδικό σκοπό την συνεχείς ενημέρωση των προπονητών , με στόχο την καλύτερη εκπαίδευση των αθλητών της ακαδημίας.
TOR TRE TESTE SALONICCO
 
Η ιταλική ακαδημία ποδόσφαιρου Θεσσαλονίκης βεβαιώνει ότι  ο κ. ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ από της 20/3/2017 είναι  ο επίσημος συνεργάτης μας  στο νομό  ΠΕΛΛΑΣ , όπως και επίσης είναι ο υπεύθυνος της ακαδημίας ποδόσφαιρου με την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και έχει συνεργασία μαζί μας για τα επόμενα δυο χρόνια όπως γράφει  και στο έγγραφο που του έχουμε αποστείλει .
Με εκτίμηση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου