Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Ασημένιο μετάλλιο ο Βασίλης Τσαλικίδης στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με ιδανικές καιρικές συνθήκες και πολύ μεγάλη συμμετοχή από όλες τις σχολικές ενότητες της χώρας, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 3 Απριλίου 2017, το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.
Στο εν λόγω πρωτάθλημα τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών εκπροσώπησε ο Βασίλης Τσαλικίδης, μαθητής της τρίτης λυκείου του 1ου ΕΠΑΛ Γιαννιτσών και, παρόλο που το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Απριλίου συμμετείχε σε αλλεπάλληλους αγώνες στα πλαίσια του 2ου Αγώνα Αξιολόγησης της ΕΚΟΦΝΣ, συνέχισε τις εξαιρετικές  εμφανίσεις του και κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ μαθητών.


Εξαιρετικός ήταν και στους αγώνες που προηγήθηκαν, με πολύ καλά πλασαρίσματα ανάμεσα στους κορυφαίους σκιφίστες της κατηγορίας του. Το Σάββατο κατέλαβε την 5η θέση σε 25 συμμετέχοντες και την Κυριακή την 3η.
Η πολύ καλή παρουσία του το τριήμερο αυτό, σε συνδυασμό με την κλήση του στο προπονητικό κοινόβιο Εφήβων που προηγήθηκε (23-28 Μαρτίου), δείχνουν την συνεχή του άνοδο και τον φέρνει ακόμη πιο κοντά στη συμμετοχή του και φέτος στην Εθνική ομάδα, εν όψει των Ευρωπαϊκών και Παγκόσμιων πρωταθλημάτων.




Στον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης συμμετείχε και ο Κώστας Λεωνίδης στην κατηγορία Ανδρών ελαφρών βαρών και έχοντας αντιπάλους το βασικό κορμό της Εθνικής ομάδας, κατετάγη 3ος στον μικρό τελικό.

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών συγχαίρει τον προπονητή  και πρωτεργάτη των επιτυχιών Σπύρο Ασπρογέρακα καθώς και τη βοηθό του Ειρήνη Μισιροπούλου, όπως επίσης και τους αθλητές του για την εξαιρετική παρουσία τους στους αγώνες.

Το Τμήμα Κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών δέχεται νέους αθλητές και αθλήτριες ηλικίας 12 ετών και άνω κάθε Τρίτη, Πέμπτη στις 16:00, και Σάββατο στις 11.00 στις εγκαταστάσεις του στον Λουδία. Πληροφορίες: κ. Γεώργιος Μαξούρης 6971556518




Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου