Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Σύμβουλος του Ερντογάν κήρυξε τον πόλεμο στους Χριστιανούς!



Απειλητικός απέναντι στην Ευρώπη εμφανίστηκε σήμερα ο Γιγίτ Μπουλούτ ένας από τους πιο στενούς συμβούλους του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.Συγκεκριμένα προειδοποίησε τους Ευρωπαίους να μην προχωρήσουν σε καμία αρνητική κίνηση κατά της Τουρκίας ή του Ερντογάν   λέγοντας «Θα προσεύχεστε για κάθε δευτερόλεπτο που αναπνέετε».Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσει προσθέτοντας ότι η συνάντηση των ηγετών κρατών μελών της Ε.Ε. με τον Πάπα έδειξε ότι είναι μια χριστιανική
Ένωση.
» Οι απειλές από χώρες της Ε.Ε. κατά της Τουρκίας, του τουρκικού έθνους, της γεωγραφίας μας, του συνόλου του Ισλάμ  και εκείνοι που εξαπολύουν αυτές τις απειλές πρέπει να καταλάβουν ότι αν κάτι άσχημο γίνει σε αυτό το έθνος, τη χώρα, τις αρχές του κράτους ή στο σύνολο του Ισλάμ και κυρίως κατά του προέδρου μας θα προσεύχεστε για κάθε δευτερόλεπτο που αναπνέετε. Αν ξέρετε τι σημαίνει προσευχή!»
Δεν δίστασε να προσβάλει και τον ίδιο τον Πάπα λέγοντας ότι «η σκιά του ράσου του Πάπα όπου κρύβεστε δεν θα μπορέσει να σας προστατεύσει!»
Ο ίδιος μιλώντας στο κανάλι TRT τον περασμένο Φλεβάρη είχε πει ότι η Τουρκία έχει αναπτύξει πυραύλους που μπορούν να πλήξουν κάθε χώρα μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου