Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Τουρνουά φιλικών αγώνων μπάσκετ Ακαδημίας «ΙΚΑΡΟΙ» Γιαννιτσών – Φ.Ο. Αριδαίας

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα λίγο πριν την Πρωτομαγιά, ολοκληρώθηκε το τουρνουά φιλικών αγώνων μπάσκετ που διοργάνωσαν οι "Ίκαροι" Γιαννιτσών και ο Φ.Ο.Αριδαίας με τους μικρούς αθλητές να χαίρονται τις αναμετρήσεις ανεξαρτήτως νίκης ή ήττας. 
Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν οι ομάδες ήταν, παιδιά γεν. 2005-2009

Στόχος του τουρνουά, ήταν η απόκτηση αγωνιστικής εμπειρίας των μικρών αθλητών, η ανάπτυξη των αθλητικών τους ικανοτήτων, η προώθηση της φιλίας μεταξύ ομάδων και παιδιών, η συνεργασία, η άμιλλα και το “Ευ Αγωνίζεσθαι” με σκοπό να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα του μπάσκετ.



Το προπονητικό τημ των "Ικάρων" Σπόντης Νίκος και Σερέτης Θεολόγος θα ήθελε να ευχαριστήσει τους αθλητές, γονείς και προπονητές που συμμετείχαν στο Τουρνουά ,ιδιαίτερα του Φ.Ο.Αριδαίας που τίμησαν με την παρουσία τους τη διοργάνωση του συγκεκριμένου τουρνουά.
Οι αγώνες πάντα αποτελούν την συνέχεια της προπόνησης όπου κάθε αθήτής -τρια είναι έτοιμος-η να αγωνιστεί με στόχο να αποδείξει πως τα καταφέρνει. Η επιβράβευση, το χειροκρότημα, ο έπαινος του κόουτς θα αποτελούν τα κίνητρα του παιδιού για να προσπαθήσει και να ξεχωρίσει μέσα από το παιχνίδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου