Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Επιτυχία για την Πέλλα!Διπλή μερίδα συσσίτιο για όλους τους μαθητές φέρνει το διπλό ΝΑΙ.


Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλλαξε για όλους τους μαθητές των σχολείων στην Πέλλα η χθεσινοβραδινή ψηφοφορία για το 4ο Μνημόνιο. Το διπλό «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» από τα χείλη Τζάκρη και Σηφάκη άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον Υπουργό Παιδείας κ.Γαβρόγλου.Έτσι με το πέρας της διαδικασίας ο περιχαρής Υπουργός κάλεσε προσωπικά τους δύο κυβερνητικούς βουλευτές και τους διαβεβαίωσε πως με την έναρξη των συσσιτίων θα δεσμευτεί για διπλή μερίδα σε όλους ανεξαιρέτως τους μαθητές!
Ανεπιβεβαίωτες ακόμη πληροφορίες κάνουν λόγο και για έξτρα φρούτο ή παγωτό (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) δεδομένης της μοναδικής περίπτωσης υπερψίφησης τεσσάρων κατά σειρά(και κατά συρροήν) Μνημονίων από την πρώην Υπουργό κ.Τζάκρη.Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν και
επίσημες ανακοινώσεις καθώς ένα τέτοιο προνόμιο δεν αναγραφόταν στο σύνολο των αντιμέτρων οπότε ίσως χρειαστεί να επανέλθουν με ειδική τροπολογία.


2 σχόλια:

  1. Τι γράφετε ρε παιδιά θα μας τρελάνετε έχουμε γεύματα στα δικά μας σχολεία του νομού μας, και θα δώσουν και διπλή μερίδα που ζούμε μήπως έχουμε γινει σουηδία και δεν το κατάλαβα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Τζάκρη και ο Σηφάκης θα πρέπει να ντρέπονται, αυτό το θεωρούν επιτυχία? Μεγαλύτερη κατάντια από τα συσσίτια δεν υπάρχει, αυτό θυμίζει άλλες εποχές. Λυπάμαι για την χώρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή