Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Πέλλας.Αποπληρωμή χρεών και αναζήτηση νέων γραφείων.

Ανακοίνωση  εξέδωσε η τοπική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Πέλλας γνωστοποιώντας την οριστική εκκαθάριση του υπέρογκου χρέους σε απλήρωτα ενοίκια και υποχρεώσεις προς τρίτους .Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.ΤΟ της ΝΔ κ. Λύσανδρο Αμιτζόγλου, η τοπική οργάνωση με την συνδρομή των μελών και φίλων της ,κατάφερε να αποπληρώσει ένα συσσωρευμένο χρέος ετών και τώρα απαλλαγμένη από οικονομικά βάρη «νοικοκύρεψε τα του οίκου της» και αναζητά νέο χώρο γραφείων.Διαβάστε την ανακοίνωση.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜ. Τ. Ο  Πέλλας της ΝΔ είναι στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουν ότι η οικονομική εκκρεμότητα που υπήρχε με την ιδιοκτήτρια των πρώην γραφείων του κόμματός μας στα Γιαννιτσά έχει έλθει σε πέρας.
Σημαντικός παράγοντας, που βοήθησε σε αυτή τη διευθέτηση, υπήρξε η μαζική συμμετοχή των μελών μας στην μεγαλειώδη και επιτυχή ανοικτή πολιτική συζήτηση που διοργάνωσε η ΔΗΜ. Τ.Ο Πέλλας της ΝΔ με ομιλήτρια την κυρία Ντόρα Μπακογιάννη.

Ευχαριστούμε θερμά για την αρωγή όλων των μελών του κόμματος που είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη του στόχου αυτού.
Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα η ΔΗΜ. Τ. Ο Πέλλας θα προχωρήσει σε αναζήτηση νέου χώρου όπου θα στεγαστούν τα νέα γραφεία,
          Με όραμα, ευθύνη και συνέπεια τα μέλη της ΝΔ προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι και κάνουμε πράξη τη γραμμή που έχει χαράξει ο Πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και αφορά το νοικοκύρεμα στα του οίκου μας!!
ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                        TA ΜΕΛΗ

Αμιτζόγλου Λύσανδρος                                          

3 σχόλια:

  1. ποσα χρωστουσατε ρε παιδια και για ποσα χρονια δεν μασ λετε;ουτε κοινοχρηστα δεν πληρωνανε και το επαιζαν κομματαρχες που αγωνιζονται για την κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΜΙΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΝΔ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΣΑ ΧΡΕΗ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΤΣΑΛΑΚΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας τα βλεπει ο πρωην προεδρος που μονο μουρη και εφε ηταν. Αλλα μαλλον αυτη ειναι η τακτικη της πλατειας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή