Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Απίστευτο περιστατικό.Πυρόβολησε με αεροβόλο παιδάκια γιατί τον ενοχλούσε το παιχνίδι τους.



Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην Νέα Σμύρνη καθώς ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβόλησε με αεροβόλο παιδάκια!Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στις έξι το απόγευμα. Ο άνδρας εντελώς ξαφνικά άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο μικρά παιδιά που έκαναν φασαρία, σύμφωνα με το newsit.gr. Κάποιος από τους κάτοικους κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες
έσπευσαν στο σημείο ενώ από την απίστευτη επίθεση τραυματίστηκαν κάποια από τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.
Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό.
Ο άνδρας οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα και σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr είναι βετεράνος του πολέμου στη Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα. Ο «πιστολέρο», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε φαντάρος Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου