Σάββατο 6 Μαΐου 2017

Πρώτοι στην Ελλάδα οι αθλητές του Φιλίππου Γιαννιτσών Τσίτσος Δημήτρης και Ματζίρης Θανάσης


Συγχαρητήρια στους πρωταθλητές μας Τσίτσο Δημήτρη και Ματζίρη Θανάση που κατέκτησαν την 1η θέση στην Ελλάδα στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Στίβου Λυκείων ο πρώτος στον ακοντισμό και ο δεύτερος στο δέκαθλο μαθητών Λυκείου φέρνοντας πίσω στην πόλη μας τα μοναδικά μετάλλια μεταξύ των μαθητών και μαθητριών του Νομού Πέλλας που συμμετείχαν.

  Ο Δημήτρης Τσίτσος εντυπωσίασε και πάλι στον ακοντισμό κερδίζοντας το αγώνισμα καθώς έστειλε το ακόντιό του στα 72,22 μέτρα, σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ, νέα καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα και την δέκατη στο κόσμο για φέτος μέχρι σήμερα!
  Ο Θανάσης Ματζίρης (κατετάγη 2ος πίσω από τον Κύπριο πρωταθλητή, συνεπώς υπολογίζεται ως 1ος Πανελληνιονίκης) ήταν συγκλονιστικός για άλλη μια φορά καθώς αγωνίστηκε με πάθος και σημείωσε νέο ατομικό ρεκόρ και την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα για φέτος με 5.868 βαθμούς!
   Στο πλευρό των πρωταθλητών μας βρέθηκε οικειοθελώς (αν και οι αγώνες ήταν σχολικοί) και ο προπονητής μας Τασόπουλος Σταύρος ώστε να καθοδηγήσει και να ενισχύσει τις προσπάθειές τους, και είναι άξιος συγχαρητηρίων.
Συγχαρητήρια στα παιδιά μας που ανέβασαν και πάλι την πόλη μας στην κορυφή της Ελλάδας! Συγχαρητήρια και στα σχολεία τους (1ο ΓΕΛ και 2ο ΓΕΛ).
Καλή συνέχεια στις αγωνιστικές και τις μαθητικές σας υποχρεώσεις!






Το Δ.Σ του Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ  ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου