Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η απίστευτη μεταμόρφωση του σκύλου που τον κάλυψαν με κόλλα και τον άφησαν να πεθάνει (εικόνες)

Η ιστορία του Πασκάλ είναι γνωστή σε όλους όσους αγαπούν τα ζώα, καθώς ένα βίντεο με τον ίδιο να είναι καλυμμένος με βιομηχανική κόλλα σε όλο το τρίχωμά του, την μουσούδα του, τις πατούσες, ακόμη και τα μάτια του, είχε συγκλονίσει τους χρήστες των social media.


Όταν βρέθηκε και μεταφέρθηκε σε μία ομάδα διάσωσης στην Κωνσταντινούπολη, ο Πασκάλ ήταν ένα βήμα πριν το θάνατο, μπορούσε μετά βίας να κουνηθεί, ενώ η κόλλα είχε γίνει δεύτερο δέρμα του, εμποδίζοντας την ροή τους αίματος σε πολλά σημεία του σώματός του.


Εκτός όμως από τους τραυματισμούς του, οι οποίοι ήταν σοβαροί (καθώς αρχικά η κόλλα δεν έβγαινε από πάνω του ),ο Πασκάλ είχε και «ραγισμένη καρδιά»...
Ήταν μόνος του στην γωνίτσα του δωματίου του, κοιτάζοντας με δυσπιστία το προσωπικό, το οποίο προσπαθούσε να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του.



Από τις πιο δύσκολες μέρες για εκείνον ήταν αυτή που οι ειδικοί κατάφεραν να του αφαιρέσουν όλη την κόλλα από πάνω του, μαζί όμως με όλο του το τρίχωμα. Πλέον το κουτάβι ήταν καθαρό και μπορούσε να σταθεί πια στα πόδια του, αλλά από το σοκ που είχε υποστεί, δεν μπορούσε να σταματήσει να τρέμει.


Με τον καιρό και με την αγάπη και την φροντίδα  της ομάδας, ο Πασκάλ άρχισε πάλι να εμπιστεύεται τους ανθρώπους, αφήνοντας τον ακόμη και να τον χαϊδέψουν.


Το κουτάβι σιγά σιγά «νίκησε» όλα τα τραύματα και τις αρρώστιες που είχε, έγινε φίλος με άλλα κουτάβια και άρχισε να είναι και πάλι χαρούμενο.

Η ιστορία του δεν τελειώνει εδώ. Ο Πασκάλ μετά από αυτή την τραυματική εμπειρία, βρήκε ένα σπίτι που να τον προσέχουν και να τον αγαπούν.
Η νέα του οικογένεια δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφίες με τον Πασκάλ, ο οποίος είναι αγνώριστος. Έχει πλούσιο, χνουδωτό δέρμα, έχει πάρει κιλά και έχει περισσότερη ενέργεια και διάθεση για... σκανταλιές.


Ο ίδιος τώρα ζει στην Ισπανία με την νέα του οικογένεια και περνά όμορφες στιγμές στην θάλασσα με τους νέους του φίλους.


«Ευτυχισμένες στιγμές μετά από όλα αυτά που πέρασε ο Πασκάλ». Ήταν το σχόλιο κάτω από τις φωτογραφίες, οι οποίες έγιναν viral, με τον κόσμο να δείχνει την αγάπη του για αυτό το γλυκό πλασματάκι.




Πηγή  
iefimerida.gr

1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια σε όλους όσους τον φρόντισαν μεγαλείο ψυχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή