Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Πρόσκληση συμμετοχής στο επετειακό αφιέρωμα του Γενικού Λυκείου Σκύδρας «Γεώργιος Δήμου» για τον ομώνυμο καθηγητή και για την εκπαιδευτική ζωή του διδακτηρίου



Το Γενικό Λύκειο Σκύδρας «Γεώργιος Δήμου», δια του Διευθυντή του Δρ. Παύλου Περπερίδη, προσκαλεί τους συμπολίτες μας και κάθε ενδιαφερόμενο στον επετειακό εορτασμό, που συνδιοργανώνεται με τον αντίστοιχο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και το Δήμο Σκύδρας, με αφορμή τα 100 Χρόνια από τη γέννηση του εκπαιδευτικού και μεγάλου ευεργέτη του Δήμου μας Γεωργίου Δήμου και τα 20 Χρόνια σχολικής ζωής στο νέο διδακτήριο.

Το επετειακό αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Γενικού Λυκείου Σκύδρας, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 κι ώρα 19:00΄.
Επισημαίνεται ότι κατά την πρωινή Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας θα τελεστεί μνημόσυνο του αείμνηστου Γυμνασιάρχη Γεωργίου Δήμου.
Η συμμετοχή στην εκδήλωση συνιστά απόδειξη αναφοράς και τιμής στους ανθρώπους τους πνεύματος και της προσφοράς κι αναγνώριση της συμβολής της εκπαιδευτικής μας κοινότητας στην προαγωγή της διαπαιδαγώγησης, της μόρφωσης, του πολιτισμού,  του αθλητισμού και της επιτυχούς σταδιοδρομίας των συμπολιτών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου