Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Έκλεψε τις εντυπώσεις ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών στο mini volley Πιερίας.

Μεγάλη επιτυχία είχε η άριστη διοργάνωση του mini volley στο Λιτόχωρο Πιερίας την Κυριακή 21/05/2017. Η συμμετοχή των συλλόγων ήταν μεγάλη και γέμισε ο ειδικά διαμορφωμένος  χώρος του Ναυτικού ομίλου  από λιλιπούτειους αθλητές.
Οι σύλλογοι : Ποσειδώνας Βέροιας – Πάνθεον Λιτοχώρου – Πιερικός – Νίκη Αιγινίου – Μελίκη – Βαφύρας – Άτλας Κιλκίς  και ανάμεσά τους ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών που φέτος κέρδισε τις εντυπώσεις  κατεβάζοντας δεκαπέντε ομάδες κοριτσιών και δύο αγοριών.
Η επιτυχία του συλλόγου συνεχίζεται και σε αυτήν την ηλικιακή κατηγορία. Τα παιδιά παίρνοντας το “βάπτισμα του πυρός” κέρδισαν σε εμπειρίες δείχνοντας την υπεροχή τους.
Μία πολύ όμορφη ημέρα για τους γονείς των παιδιών που τα είδαν να αγωνίζονται ίσως για πρώτη φορά υπό την καθοδήγηση των προπονητών του συλλόγου κύριο Κωνσταντίνο Τζούρο και κυρίες Έλσα Μωυσιάδου και Αντιγόνη Μαβίδου που πραγματικά τα αποτελέσματα δικαιώνουν τους κόπους τους.
Με το πέρας των αγώνων, έγινε επίσκεψη στη θάλασσα που την απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι.

Ευχόμαστε στα παιδιά καλή συνέχεια και στούς γονείς να είναι κοντά τους και να νοιώθουν περήφανοι για αυτά όπως τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου