Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Η γυναικεία χορωδία του Πανεπιστημίου Μoody των ΗΠΑ στα Γιαννιτσά

Πνευματικό Κέντρο,
Δευτέρα 22 Μαΐου, ώρα: 8.00μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Logos Music υποδέχεται φέτος την Dr. Betty-Ann Lynerd και τη Γυναικεία Χορωδία (Womens Chamber Choir) του Πανεπιστημίου Moody των Η.Π.Α.
Η χορωδία αποτελείται από φοιτήτριες του πανεπιστημίου και περιοδεύει κάθε χρόνο. Στα Γιαννιτσά θα εμφανιστεί την Δευτέρα 22 Μαϊου 2017, στις 8.00 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.

Πέρα από τις τακτικές περιοδείες εντός Η.Π.Α., η χορωδία έχει ταξιδέψει και σε πολλές ακόμα χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μεταξύ άλλων σταθμών, έχουν δώσει παραστάσεις στην Αυστρία, στην Ουγγαρία, στην Πολωνία, στην Σλοβακία, στην Τσεχία, στην Ν. Κορέα, στην Ιαπωνία, στη Χαβάη και στην Ιταλία.
H Womens Chamber Choir έχει ένα πλούσιο ρεπερτόριο καλύπτοντας όλα τα είδη χορωδιακής μουσικής, από παραδοσιακή Ευρωπαϊκή κλασσική και εκκλησιαστική μουσική, μέχρι gospel, spirituals και άλλα πιο σύγχρονα ακούσματα.
Η περιοδεία της χορωδίας στην Ελλάδα, έρχεται να ενισχύσει την καλή συνεργασία του Πανεπιστημίου Taylor με Ελληνικούς φορείς (Δήμους, Οργανισμούς, Πανεπιστήμια και Εκκλησίες), καθώς χορωδίες και ορχήστρες του πανεπιστημίου έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τη χώρα μας, άλλες τέσσερις φορές, με πιο πρόσφατη το 2015.
Η προγραμματισμένη περιοδεία στην Ελλάδα, μέσα στον Μάϊο του 2017, εκτός από τα Γιαννιτσά, περιλαμβάνει συναυλίες σε Αθήνα, Βόλο, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Κατερίνη, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Κέρκυρα, Πάτρα, Μαρκόπουλο και Λαύριο.
Στόχος της περιοδείας της χορωδίας του Πανεπιστημίου Moody, είναι η διαπολιτισμική ανταλλαγή, η παρουσίαση του χορωδιακού μουσικού πλούτου και η γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό καθώς παράλληλα με τις συναυλίες τους, οι φοιτητές θα επισκεφτούν πολλά από τα κύρια ιστορικά μνημεία της πατρίδας μας.

Το μουσικό τους πρόγραμμα διαρκεί 60 – 70 λεπτά.
Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Για περισσότερες πληροφορίες:238208431-84382.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου