Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Νέα απάντηση Γιάννη Σηφάκη προς την ΝΟΔΕ Πέλλας της ΝΔ



«Ομαδική παράκρουση της ΝοΔΕ Πέλλας, ίσως λόγω της ζέστης.. Όλοι έχουμε οφθαλμαπάτη και δεν βλέπουμε το καλό που μας έκαναν..»
Ειλικρινά και μόνο το επίπεδο της «απάντησης» της ΝοΔΕ σε δημοσίευμα μου προκαλεί μειδίαμα, απαραίτητο στις μέρες μας, τους ευχαριστώ για αυτό!!
Πρώτον καλύπτουν πλήρως τον ανεκδιήγητο Ν. Θωμαϊδη, τον «ταμτάκο» της πολιτικής στην Πέλλα, χάρισμα τους, εξάλλου είναι εξέχων στέλεχος της Νομαρχιακής τους. Δεν αξίζει ούτε στον εισαγγελέα να πάω για αυτόν..

Δεύτερον πράγματι κύριοι!! Όλοι οι πολίτες έχουμε ομαδική οφθαλμαπάτη!! Έχουμε χρόνια από τον καιρό της ΝΔ αξονικό τομογράφο στην Έδεσσα, αξονικό τομογράφο στα Γιαννιτσά, έχει μετεγκατασταθεί η μονάδα τεχνητού νεφρού από χρόνια, το ΕΚΑΒ βρίσκεται ήδη στην Αριδαία κλπ ωραία!!!
Αυτοί που δεν τα βλέπουμε χρειαζόμαστε οφθαλμίατρο.
Αντί να βάλουν την ουρά στα σκέλια και να απολογηθούν για τις διαπλοκές που επέβαλαν στους πρόθυμους στις διαπλοκές Υπουργούς τους ( τα βλέπουμε τα στοιχεία σιγά σιγά να βγαίνουν από την εξεταστική για την Υγεία και πολλοί τρέμουν..), την υποβάθμιση του δημόσιου συστήματος υγείας και στην Πέλλα προσπαθούν να μας πείσουν κιόλας ότι εμείς απλά δεν τα …βλέπουμε.
-          Έχασαν το ΕΣΠΑ για τον αξονικό της Έδεσσας γιατί (για λόγους διαπλοκών)  έβαλαν σε ένα πρόγραμμα τρείς αξονικούς ( Έδεσσας, Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης και Νάουσας) και πολλά ακόμη μηχανήματα. Έγιναν πλείστες ενστάσεις, κράτησε χρόνια η διαδικασία και έχασαν το ΕΣΠΑ. Εμείς ξεκινήσαμε να εξασφαλίσουμε αξονικό στην Έδεσσα από το μηδέν.
-          Τα αντισταθμιστικά της SIEMENS ( που περιείχαν τον αξονικό των Γιαννιτσών) σταμάτησαν όταν το σούπερ σκάνδαλο με τις μίζες της SIEMENS στους Υπουργούς τους ελέγχθηκε από την δικαιοσύνη. Αντί να κρύβονται για τις αποδειγμένες μίζες που έπαιρναν δεν σιωπούν κιόλας…
-          Όσον αφορά την μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στην Έδεσσα ας μην πω τίποτα, εδώ γελάνε… γνωρίζουν όλοι οι νεφροπαθείς τι έχουν τραβήξει, πόσες φορές τους είχαν κοροϊδέψει  και ποιος φταίει.
-          Για το ΕΚΑΒ στην Αριδαία τι να πούμε; Και το δικό τους κείμενο λέει « εισηγούμαι…κλπ» που ποτέ δεν έγινε. Αλλιώς εεε…  θα το ξέραμε τόσα χρόνια.
Η κυβέρνηση μας εξασφάλισε ( παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες) σε δυό μόλις χρόνια δύο αξονικούς για τα νοσοκομεία της Πέλλας ( Έδεσσας και Γιαννιτσών), μετεγκατάσταση του τεχνητού νεφρού στο νοσοκομείο Έδεσσας, προσλήψεις ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού και αναβάθμιση του δημόσιου συστήματος. 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστοι συμπολίτες μας έχουν πλέον δωρεάν  πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας.
Ειλικρινά σας ηρεμήσουν. Καταλαβαίνουμε τον πανικό τους, δεν μπορούν να στηρίξουν στον Νομό Πέλλας την καταστροφή που φέραμε ( και άρα πιθανά να έχουν πρόβλημα με τα κεντρικά τους.. που τους έχουν βάλει αυτό το «καθήκον» ) ή να προσπαθούν με επιθέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ να λύσουν τα τεράστια εσωκομματικά τους προβλήματα και στην Πέλλα…
Η καταστροφή που έφεραν στην χώρα με την μείωση 25% του εθνικού πλούτου σε 5 χρόνια, τους 1.000.000 επιπλέον άνεργους, το 50% μείωση των συντάξεων, 40% μείωση μισθών, 17% μείωση επενδύσεων, πλήρη διάλυση του αγροτικού τομέα για δεκαετίες κλπ κλπ θα τους συνοδεύει για πάντα.
Η χώρα γύρισε πρόσημο, οδεύει πλέον με τάση δίκαιης ανάπτυξης με βάση τις κοινωνικές ανάγκες και όχι τις διαπλοκές. Οι αγρότες την Πέλλα οργανώνονται μετά από πολλά χρόνια και μπαίνουν στα προγράμματα. Η ταλαιπωρία των κοινωνικών στρωμάτων από τα μνημόνια και την επιτροπεία σταδιακά θα αποκατασταθεί με την οριστική έξοδο από τα μνημόνια τον Αύγουστο του 2018.
Και θα μείνουν με την… λαχτάρα της εξουσίας που έχασαν ( μαζί με την κουτάλα γιατί για αυτούς ταυτίζονται αυτά τα δύο) και το 2019 αφού πάλι θα εξακολουθούν να βρίσκονται εκεί που είναι…
Σε νεώτερη ανακοίνωση η Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ θα παραθέσει πλήρη στοιχεία που αποδεικνύουν ότι αυτό το Κόμμα δεν μπορεί να αποβάλει από το πετσί του αυτό για το οποίο είναι σε όλους γνωστό, το ψεύδος, την παραπληροφόρηση και την κοροϊδία του λαού της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου