Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Για πλήρη εγκατάλειψη του Δημοτικού Σταδίου κάνει λόγο τοπικός σύμβουλος Σκύδρας



Το κάποτε στολίδι Δημοτικό Στάδιο του Ν. Πέλλας δυστυχώς σήμερα έχει παραδώσει <<το πνεύμα του>> λόγω της μέγιστης αδιαφορίας της αγαπητής μου Δημάρχου και ειδικά των συνεργατών της.
Πρέπει να σας προβληματίσει η σημερινή κατάσταση του γηπέδου της Σκύδρας και φυσικά δικαιολογίες του στιλ δεν έχουμε υπαλλήλους δεν ευσταθούν.


Ακόμη και τα χρήματα 172.000 Eυρώ  που η πολιτεία έχει εξαγγείλει  στο Δήμο μας, για το ΔΑΚ Σκύδρας, έντεχνα προσπαθείτε να το οικειοποιηθείτε, λες και αν ήταν άλλοι στην θέση σας δεν θα τα έδινε η πολιτεία.
Ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων και πιτσιρικάδων προσπαθεί να αθληθεί κάτω από άθλιες συνθήκες. Ο ολοένα αυξανόμενος αριθμός ατόμων που αθλούνται και αυτό είναι το ενθαρρυντικό κομμάτι, κινδυνεύει από τα φίδια και τα τρωκτικά.
Το επίσης άσχημο είναι ότι πλέον ο φύλακας που έχει τοποθετηθεί  πριν από λίγες μέρες χρησιμοποιείται αλλού  και το στάδιο έχει αφεθεί στο έλεος του θεού. Ευδοκιμούν πλέον μέσα στις εγκαταστάσεις του, παράνομες συναλλαγές, πεταμένες σύριγγες …………και άλλα!
Παρά τις λαλίστατες εξαγγελίες η δημοτική αρχή δεν έχει ανταποκριθεί ούτε στο ελάχιστο τα τελευταία χρόνια για να καλυτερεύσει τις συνθήκες άθλησης των δημοτών και των σωματείων. Με λίγη παραπάνω προσοχή αδιαμφισβήτητα οι αθλητικές εγκαταστάσεις της πόλης μας, θα μπορούσαν να αποτελούν κόσμημα.
Αγαπητή μου λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς και σε αυτό το κομμάτι έχεις αποτύχει…….
Το μόνο που ενδιαφέρει εσένα και τους συνεργάτες σου είναι να ανακαλύπτεις εκδηλώσεις, για να βγαίνεις φωτογραφίες τις οποίες ανεβάζει η εν δυνάμει αντιδήμαρχος πολιτισμού στα μέσα μαζικής δικτύωσης <<ευλογώντας τα γένια σας>>.
Θα σας πρότεινα να βγείτε στο στάδιο της πόλης μας φωτογραφίες.
                                                    ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΔΗΣ ΧΑΡΙΤΩΝ
                                                ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου