Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Πάει στη δουλειά του κάθε μέρα κολυμπώντας 2χλμ σε ποτάμι.ΒΙΝΤΕΟΟι περισσότεροι για να πάμε στη δουλειά χρησιμοποιούμε μέσα μαζικής μεταφοράς ή ΙΧ. Κάποιοι επιλέγουν το ποδήλατο, ενώ άλλοι, αν είναι πιο τυχεροί και είναι σχετικά κοντά στη δουλειά, έρχονται με τα πόδια. Ωστόσο δεν είχαμε ακούσει για ανθρώπους που πηγαίνουν στη δουλειά τους κολυμπώντας- μέχρι που μάθαμε για την περίπτωση του Μπέντζαμιν Ντέιβιντ στο Μόναχο της Γερμανίας.
Όπως αναφέρει το BBC, ο Ντέιβιντ είχε απαυδήσει με την κίνηση στους πολυσύχναστους
δρόμους της πόλης, οπότε και επέλεγε άλλη οδό: Πλέον κλείνει το λάπτοπ του, τα ρούχα και τα παπούτσια του σε μια αδιάβροχη τσάντα, την βάζει στην πλάτη του και κολυμπά δύο χιλιόμετρα στον ποταμό Ίσαρ στο Μόναχο. Ανάλογα με την εποχή του χρόνου, φορά απλά ένα μαγιό ή μια στολή καταδύσεων, καθώς και λαστιχένια σανδάλια για να προστατέψει τα πόδια του από αντικείμενα τα οποία μπορεί να βρίσκονται στο ποτάμι. Ωστόσο, όπως λέει, τον χειμώνα δεν κολυμπάει πάντα.
Το θέαμα κάποιες φορές προκαλεί γέλια σε περαστικούς που τον βλέπουν, ο ίδιος όμως επιμένει ότι είναι πιο γρήγορο και πιο ξεκούραστο από το να μπλέκει στην κίνηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου