Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Πρόσκληση σε Θεατρική Βραδιά



Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί σε συνάντηση τα μέλη της Θεατρικής ομάδας που συμμετείχαν στην παραγωγή της Παιδικής Σκηνής «Δον Κιχώτης» τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2017 και ώρα 9 το βράδυ στο εντευκτήριο του συλλόγου, όπου θα γίνει η προβολή της παράστασης και θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.


«ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΕΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ»

Αποχαιρετιστήριο γεύμα παρατέθηκε στους συντελεστές της παραγωγής «Ραντεβού με τον Σουρή» την προηγούμενη εβδομάδα όπου η Θεατρική ομάδα συναντήθηκε σε ευχάριστο και φιλικό κλίμα. Το Δ.Σ. εκπροσώπησε η Πρόεδρος κα Δέσποινα Οτουντζίδου η οποία ευχαρίστησε τους συντελεστές για τη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία.
Εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί εκ νέου συνάντηση στο εντευκτήριο του συλλόγου, για την προβολή της παράστασης και την απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής.
Η Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες στη διεύθυνση της επιχείρησης « PIZZA MONTENEGRO» για τη φιλοξενία και την ευγενική τους χορηγία.

«ΤΟ Ε.Θ. ΑΡΩΓΟΣ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΡΙΤΩΝ»

Το Εδεσσαϊκό Θέατρο πιστό στο ρόλο του να συμβάλει με κάθε τρόπο στην προώθηση του πολιτισμού και να είναι αρωγός στην επιτυχία των δράσεων διαφόρων συλλόγων ή φορέων της πόλης μας, προχώρησε ευχαρίστως στην θετική ανταπόκριση των αιτημάτων τους για παραχώρηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού στις εκδηλώσεις:
1)     «Your Echos Through My Days» του Γυμναστηρίου Academy Fitness Club (25/06/2017 Ανοιχτό Θέατρο Γαβαλιώτισσας)
2)     «Οι μαθητές αγγίζουν τον πολιτισμό» του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας (29.6.2017 Αίθουσα εκδηλώσεων Π.Ε. Πέλλας)
3)     «2ο Εδεσσαϊκό Φεστιβάλ Ψηφιακών Ταινιών Μικρού Μήκους» (01/07/2017 Περιοχή θερινού Κινηματογράφου )
4)     «1897-2017 120 Χρόνια προσφοράς της ΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού ΕΛΑΣΣΩΝ» (01/07/2017 Αίθουσα εκδηλώσεων Π.Ε. Πέλλας)
5)     «Μια τρελή τρελή σαραντάρα» του Πολιτιστικού-Θεατρικού συλλόγου Αλμωπίας «ΕΚΦΡΑΣΗ» (02/07/2017 Ανοιχτό Θέατρο Μαυροβουνίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου