Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Εδεσσαϊκό Θέατρο: Στον πυρετό της προετοιμασίας διοργάνωσης φεστιβάλ



Πιστοί στο όραμά μας και με την υποστήριξή σας κινητήριο δύναμη,  συνεχίζουμε την πορεία μας βάζοντας κάθε φορά υψηλότερους στόχους.
Το μεράκι και η εργατικότητα που χαρακτηρίζει όλους όσοι ανήκουν στη μεγάλη αυτή θεατρική οικογένεια, στοιχεία που μαζί με την αστείρευτη αγάπη για την Τέχνη του Θεάτρου, έχουν καταφέρει να αναδείξουν το Εδεσσαϊκό Θέατρο ως ένα σύλλογο που πρωταγωνιστεί στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης αλλά και στις καρδιές του θεατρόφιλου κοινού.

Ανταποδίδοντας την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια,  αποφασίσαμε να διοργανώσουμε και φέτος Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου. Μια πρωτοβουλία που αγκάλιασε η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας καθώς ανταποκρίθηκε στην πρόταση συνεργασίας για την σωστή διοργάνωση του Φεστιβάλ, θέτοντας τις βάσεις ήδη από το περασμένο καλοκαίρι για ένα θεσμό που γεννήθηκε πέρσι και που θα συμβάλει καθοριστικά στο πολιτιστικό έργο του Δήμου Έδεσσας.
Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του ανοιχτού Θεάτρου Γαβαλιώτισσας προσδιορίζει ένα ζωντανό σκηνικό απαράμιλλης ομορφιάς, έτοιμο να υποδεχτεί θεατρικά σχήματα της ευρύτερης περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας,  δίνοντας την ευκαιρία στους θεατές να απολαύσουν αξιόλογες παραστάσεις. Ευελπιστούμε με τη δική σας συμβολή, το όραμα, η δίψα και η επιθυμία για δημιουργία παρόμοιων εκδηλώσεων, να γίνονται πραγματικότητα. Εμείς από την πλευρά μας, υποσχόμαστε πως θα προσπαθούμε συνεχώς να ανταποδίδουμε την στήριξη σας και την αγάπη σας με πολλούς τρόπους.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Δέσποινα Οτουντζίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου