Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Πρωταγωνιστές και πάλι οι παίδες του Φίλιππος Γιαννιτσών στους Πανελλήνιους αγώνες στίβου εφήβων νεανίδων στην Κατερίνη



Βάλθηκαν να μας τρελάνουν αυτά τα παλικάρια...γιατί για παλικάρια πρόκειται!
Ο Ο.Φ.Κ.Α.  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ  συμμετείχε το Σαββατοκύριακο 9-10/7 στους Πανελλήνιους Αγώνες Στίβου Εφήβων στην Κατερίνη με τρεις Παίδες, αθλητές του προπονητή Τασόπουλου Σταύρου, οι οποίοι αν και συναγωνίστηκαν με αθλητές 1 και 2 χρόνια μεγαλύτερους....πρωταγωνίστησαν!
Ο απολογισμός! 1 χρυσό, 1 χάλκινο, 1 έβδομη θέση και πολλές χρήσιμες εμπειρίες για το μέλλον!

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Τσίτσος έδειξε από νωρίς πως αυτός είναι ο καλύτερος ακοντιστής ΚΑΙ στην κατηγορία των Εφήβων (στην οποία θα ανήκει για τα επόμενα 2 χρόνια) πετυχαίνοντας με το ''βαρύ'' 800γρ ακόντιο την σπουδαία επίδοση των 66,18μ. και πήρε το χρυσό!
 

Ο Θανάσης Ματζίρης ολοκλήρωσε την συγκινητική και παλικαρίσια φετινή του προσπάθεια με το 4ο δέκαθλό του, κάτι πάρα πολύ δύσκολο για όσους γνωρίζουν, με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου, με 5732 βαθμούς (αγωνίστηκε σε ψηλότερα εμπόδια και βαρύτερα όργανα από αυτά των Παίδων), αφήνοντας την αίσθηση ότι θα πρωταγωνιστήσει και για τα επόμενα δύο χρόνια στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Ο Βασίλης Χειμωνίδης (2ος Πανελληνιονίκης Παίδων) επιβεβαίωσε με την απευθείας πρόκρισή του στον τελικό του άλματος σε Μήκος, με την πρόκρισή του στην 8άδα και με την τελική του κατάταξη στην 7η θέση (επίδοση 6,67μ) ότι είναι αθλητής υψηλού επιπέδου και ότι για τα επόμενα δυο χρόνια ως έφηβος θα διεκδικεί μετάλλια!
Ο Ο.Φ.Κ.Α.  με τις παραπάνω επιτυχίες συγκέντρωσε 39 βαθμούς και κατετάγη 12ος στους εφήβους μεταξύ 130 συλλόγων που συμμετείχαν!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
Κ. ΤΑΣΟΠΟΥΛΟ ΣΤΑΥΡΟ!
ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!
ΤΟ Δ.Σ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου