Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σκοτώθηκε όταν έπιασε το κινητό που φόρτιζε στο μπάνιο



Τραγωδία με νεαρό κορίτσι στο Τέξας όταν έπαθε ηλεκτροπληξία τη στιγμή που έπιασε το κινητό της που φόρτιζε ενώ βρισκόταν μέσα στην μπανιέρα. Η οικογένεια του κοριτσιού δημοσιοποίησε τον θάνατό της ώστε να αποφευχθούν παρόμοια δυστυχήματα.
Η 14χρονη Μάντισον Κόε από το Λάμποκ βρσκόταν στο σπίτι του πατέρα της στο Νιού Μέξικο το σαββατοκύριακο όταν συνέβη το δυστύχημα, έγραψε η εφημερίδα Hobbs
News-Sun επικαλούμενη αξιωματούχους των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών.
Η αστυνομία στο Λόβινγκτον του Νιού Μέξικο ανακοίνωσε ότι το θύμα υπέστη ηλεκτροπληξία και πρόσθεσε ότι μέσα στο μπάνιο βρέθηκαν ένα κινητό, ένας φορτιστής και ένα καλώδιο προέκτασης.
Η γιαγιά του κοριτσιού σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό του Λάμποκ KCBD είπε ότι η μικρή έφερε στο χέρι που κρατούσε το κινητό ένα έγκαυμα.
«Είναι τόσο μεγάλη τραγωδία που δεν πρέπει να συμβεί σε κανέναν άλλο. Θέλουμε να βγει κάτι καλό από αυτό, όπως το να γίνει κατανοητό ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε το κινητό μέσα στο μπάνιο όταν είναι στην πρίζα και φορτίζει», δήλωσε η Ντόνα Ο΄Γκάιν.
Η μητέρα της έφηβης Άντζελα Ο΄Γκάιν Νταουνς ανήρτησε στη σελίδα της στο Facebook φωτογραφίες της κόρης της με το μήνυμα: «Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ ας ακουστεί η φωνή της, προστατέψτε και ενημερώστε τα παιδιά σας σχετικά με τους μοιραίους κινδύνους της ηλεκτροπληξίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου