Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Σε θέση μάχης η ΝΔ για το Καμμένος -Gate



Σκληρή γραμμή επίθεσης στην κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου θα ακολουθήσει η ΝΔ στην αυριανή συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή για την εξεταστική που ζήτησε προκειμένου να διερευνηθούν οι 12 συνομιλίες διάρκειας 21 λεπτών που είχε ο υπουργός Αμυνας με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη. Στο στόχαστρο βρίσκονται και όλοι όσοι εμπλέκονται, υπουργοί και μη πολιτικά πρόσωπα ανάμεσα στα οποία είναι και ο λιμενικός υπάλληλος Παναγιώτης Χριστοφορίδης ο οποίος σε συνομιλία του με τον κατάδικο στην ουσία τον κάλεσε να
"δώσει" το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη για την υπόθεση Noor1 και μέσω της σύνδεσης του επιχειρηματία με την οικογένεια Μητσοτάκη να πληγεί ο πρόεδρος της ΝΔ και να μείνει "για 10 χρόνια στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ" όπως τόνιζε.
Ο Κυρ.Μητσοτάκης αναμένεται να εξαπολύσει μετωπική επίθεση εφ όλης της ύλης κατά της κυβέρνησης για τις επιθέσεις και τις παρεμβάσεις της στη Δικαιοσύνη. Θα την κατηγορήσει για θεσμική εκτροπή και θα καλέσει εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα να απαντήσει πότε ενημερώθηκε για τις επαφές Καμμένου με τον ισοβίτη και αν ήταν σε γνώση του περιεχομένου των συνομιλιών. Ο πρωθυπουργός έχει καλύψει τον κυβερνητικό του εταίρο αλλά δεν έχει απαντήσει στα ερωτήματα. Όχι τυχαίο όπως επισημαίνουν από την Πειραιώς διότι αλλάζει η βαρύτητα των πολιτικών και ποινικών ευθυνών αν οι αποκαλύψεις προσκρούσουν σε ατραπούς...
Εισηγητής εκ μέρους της ΝΔ θα είναι ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος και θα μιλήσουν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης και οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι Νίκος Δένδιας και Κώστας Τζαβάρας.
Για απόπειρα θεσμικής κατεδάφισης της χώρας κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Νίκος Δένδιας. «Αυτή η κυβέρνηση προσπαθεί να δημιουργεί αντιπερισπασμούς» δήλωσε στον "Σκάι". «Σε αυτή τη χώρα έχουμε τη χειρότερη μορφή Αριστεράς» πρόσθεσε ο πρώην υπουργός.
«Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν έχει ούτε όριο, ούτε άκρη, ούτε αρχή... Η προσπάθειά τους να συσπειρωθούν έχει προκαλέσει πρόβλημα στη χώρα» τόνισε ο Νίκος Δένδιας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου