Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Mητσοτάκης για τις σχέσεις κυβέρνησης-αναρχικών. "Κάνατε την αστυνομία ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα"Την Τετάρτη μέλη της αναρχικής ομάδας πραγματοποίησαν εισβολή στο προαύλιο της Βουλής για την υπόθεση της Ηριάννας - Στην αρχή συνελήφθησαν και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι.Μία ακόμη επίθεση έκανε στην κυβέρνηση -μέσω Twitter αυτή τη φορά- ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 
Με σχόλιό του στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρεται στην πρόσφατη εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή γράφοντας: «Η μόνη εντολή
που πήρε η αστυνομία τελευταία ήταν να κάνει τους ταξιτζήδες του Ρουβίκωνα. Εμείς θα την αφήσουμε να κάνει την δουλειά της».

Να θυμίσουμε πως την Τετάρτη μέλη της αναρχικής ομάδας πραγματοποίησαν εισβολή στο προαύλιο της Βουλής για την υπόθεση της Ηριάννας.

Περίπου 30 άτομα αιφνιδίασαν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στην πλευρά της Βασιλίσσης Σοφίας και τρέχοντας έφτασαν μέχρι την είσοδο της Βουλής. Ανενόχλητοι ανέβηκαν στο περιστύλιο και άνοιξαν το πανό τους, με τους αστυνομικούς να τους παρακολουθούν ως απλοί θεατές.

Τα μέλη της αναρχικής ομάδας φώναζαν συνθήματα όπως «Λευτεριά στην Ηριάννα» και έριξαν τρικάκια για την απελευθέρωσή της.

Η αστυνομία συνέλαβε αρχικά κάποια άτομα, τα οποίο όμως στην συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από συνεννόηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα αφέθηκαν ελεύθερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου