Κυριακή, 9 Ιουλίου 2017

To πρώτο βίντεο του pick up της MercedesΣε λίγες μέρες αναμένουμε την πλήρη αποκάλυψη του pick up της Mercedes και σήμερα, η γερμανική φίρμα δίνει στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο βίντεο του μοντέλου της.
Με τον κωδικό «X-Class» η Mercedes είναι σχεδόν έτοιμη να μας παρουσιάσει το πρώτο της pick up μοντέλο. Το αυτοκίνητο έχει κάνει την εμφάνισή του-μέχρι στιγμής-σαν concept και μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται το επίσημο ντεμπούτο του.
Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές, η Mercedes θα χρησιμοποιήσει σαν βάση το Nissan
Navara προσθέτοντας φυσικά τις δικές της premium πινελιές, αλλά και τα μοναδικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν παραδοσιακά τα μοντέλα της. Για την κίνηση της X-Class θα φροντίζουν δύο ντίζελ μηχανικά σύνολα. Ένας τετρακύλινδρος 2,3 λίτρων με 187 ίππους και 45,9 kgm ροπής αλλά και ένας 3λιτρος V6 turbodiesel με 258 ίππους και 62,6 kgm ροπής.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρώτο βίντεο της X-Class. Σημειώστε πως στις επόμενες ημέρες το Newsauto θα ταξιδέψει στη Νότια Αφρική, όντας ένα από τα ελάχιστα Μέσα παγκοσμίως, για να οδηγήσει πρώτο απ όλους το pick up μοντέλο της γερμανικής φίρμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου