Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Εκτός προγράμματος απόκτησης Wi-Fi το αρχαιολογικό μουσείο της ΠέλλαςΜεταξύ των άλλων, είναι η Ακρόπολη των Αθηνών, το Ακρωτήρι Σαντορίνης, οι Δελφοί, η Δήλος, η Κνωσός και το Σούνιο
Είκοσι από τους μεγαλύτερους αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία της Ελλάδας, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο ίντερνετ (Wi-Fi), βάσει κριτηρίων σπουδαιότητας και επισκεψιμότητας, ενημερώνει το υπουργείο Πολιτισμού, μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με την COSMOTE.


Φέτος το καλοκαίρι θα έχουν πρόσβαση σε Wi-Fi το Ακρωτήρι Σαντορίνης, οι Δελφοί και η Δήλος. Ήδη, υπάρχει πρόσβαση στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο της Αθήνας και στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, ενώ θα ακολουθήσει η Ακρόπολη των Αθηνών.

Στο έργο, συνολικής επένδυσης της Cosmote, ύψους άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ, έχουν προγραμματιστεί να ακολουθήσουν οι αρχαιολογικοί χώροι στην Κνωσό και το Σούνιο, οι Βασιλικοί Τάφοι Αιγών (Βεργίνα), το Εθνικό και Αρχαιολογικό Μουσείο, η Αρχαία Ολυμπία, τα Αρχαιολογικά Μουσεία Ηρακλείου και Θεσσαλονίκης, η Ακρόπολη Λίνδου, η Αρχαία Επίδαυρος, η Ακρόπολη Μυκηνών, η Σπιναλόγκα, το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, η Αρχαία Δωδώνη και η Αρχαία Κόρινθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου