Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

ΗΠΑ: Μια 53χρονη κέρδισε τα 758,7 εκατ. δολάρια!



Η Μέιβις Βάντζικ από την Μασαχουσέτη κέρδισε το τζακπότ στο Powerball των ΗΠΑ και έχει να λαμβάνει το αστρονομικό ποσό των 758,7 εκατομμυρίων δολαρίων που αποτελεί ρεκόρ για έναν και μοναδικό νικητή στην ιστορία της συγκεκριμένης λοταρίας.
Η νικητήτρια του μεγαλύτερου τζάκποτ της ιστορίας της Βόρειας Αμερικής -758,7 εκατομμύρια δολάρια- δεν έχασε χρόνο και με το που ανακοινώθηκαν τα νούμερα πήγε να παραλάβει την επιταγή της. Η Μέιβις Βάντζικ, 53 ετών, αγόρασε το εισιτήριο σε ένα
βενζινάδικο στο Τσίκοπι, στη Μασαχουσέτη.

Η υπερτυχερή γυναίκα επέλεξε τους αριθμούς 6, 7, 16, 23 και 26, και 4 και δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι έχει ήδη εγκαταλείψει τη δουλειά της (γιατί άραγε;...). 

Να θυμίσουμε ότι το μεγαλύτερο τζάκποτ των ΗΠΑ στο Powerball ήταν 1.6 δισ, δολάρια, ωστόσο τα χρήματα τα μοιράστηκαν τρείς διαφορετικοί νικητές τον Ιανουάριο του 2016.

"Το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι απλά να καθίσετε και να χαλαρώσετε", δήλωσε η Βάντζικ. "Είχα ένα όνειρο ... και έγινε πραγματικότητα." Είπε στους δημοσιογράφους ότι είχε επιλέξει τους τυχερούς αριθμούς της με βάση τις ημερομηνίες των γενεθλίων των συγγενών της.

Η νικήτρια είπε για το τι έκανε με τη δουλειά της στο ιατρικό κέντρο όπου δούλευε για 32 ολόκληρα χρόνια: «Τους τηλεφώνησα και τους είπα ότι δεν θα πάω ξανά εκεί» και προσέθεσε: «Σκοπεύω να κρυφτώ στο κρεβάτι μου για μερικές μέρες».

Οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν αν είχε σχέδια να κάνει κάποια ακριβή αγορά, όπως ένα φανταχτερό καινούργιο αυτοκίνητο. Όμως η Βάντζικ απάντησε ότι αγόρασε ένα νέο αυτοκίνητο πριν από ένα χρόνο και τώρα απλά... σκοπεύει να το αποπληρώσει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου