Δευτέρα 14 Αυγούστου 2017

Απειλεί με μηνύσεις ο πατέρας του 5χρονου που πέθανε σε σχολική γιορτή



Μία απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο χωριό Αργυρό του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες κατά τη διάρκεια σχολικής εορτής ένα αγοράκι μόλις 5 ετών έπεσε από μπαλκόνι των εγκαταστάσεων από ύψος δύο μέτρων και τον καταπλάκωσε μία σιδεριά σε απροστάτευτο σημείο του σχολείου.

Ο πατέρας του μικρού Χρήστου, Μάριος Πούλος, μιλάει στο newsit καταγγέλλοντας πως δεν είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για αυτή τη σχολική γιορτή και το παιδί του βρήκε φρικτό θάνατο, καθώς τον καταπλάκωσε η σιδεριά.
«Το παιδί ήταν σε ακατάλληλο προαύλιο σχολείου χωρίς κάγκελα. Έκαναν χθες μία διοργάνωση στο σχολείο στη Νότια Εύβοια. Μετά την εκδήλωση είχαν ένα πανηγύρι. Οι άνθρωποι που έφεραν τις καρέκλες και τα τραπέζια είχαν κάποια πλαίσια και τα έβαζαν μέσα. Τα είχαν βάλει δίπλα από τον χώρο που δεν υπάρχουν τα κάγκελα. Από κάτω από το περβάζι έχει ένα με δύο μέτρα ύψος. Τα παιδιά έπαιζαν. Το παιδί πήγε και κρεμάστηκε πάνω στα σίδερα του πλαισίου αυτού», αναφέρει αρχικά περιγράφοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο με τον οποίο κινδύνεψε και τελικά σκοτώθηκε το παιδί του.
«Γύρισε το πλαίσιο προς τον γκρεμό και έπεσε πρώτα το παιδί. Πάνω του έπεσε η σιδεριά και τον καταπλάκωσε. Θα κάνω καταγγελίες για να ζητήσω ευθύνες για τον θάνατο του παιδιού μου. Θα καταγγείλω το σύλλογο και τους προέδρους αλλά και το σχολείο. Θα τους μηνύσω κατά παντός αρμοδίου υπεύθυνου», προσθέτει.
Ο 5χρονος Χρήστος που διέμενε στο Πόρτο Μπούφαλο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου