Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Ένας 9χρονος έστειλε αίτηση εργασίας στη NASA για «Φύλακας του Γαλαξία». Και η NASA, φυσικά, του απάντησε



Ένας μαθητής της τετάρτης δημοτικού, ο Jack Davis, είναι πανέτοιμος να αναλάβει έναν από τους πιο σημαντικούς ρόλους που μπορεί να αναλάβει άνθρωπος, αυτόν του φύλακα του πλανήτη μας. Και η NASA είναι έτοιμη να τον δεχτεί και μάλιστα με μεγάλη της χαρά... κάποια στιγμή στο μέλλον.
Ο 9χρονος Jack έστειλε πρόσφατα μια επιστολή αίτησης εργασίας στη NASA, η οποία και έγινε γρήγορα viral όταν ένα μέλος της οικογένειάς του την ανέβασε στο Reddit.
Ο Jack υπέγραψε την επιστολή ως «Guardian of the Galaxy» (Φύλακας του Γαλαξία), και παρέθεσε μερικούς από τους λόγους οι οποίοι, σύμφωνα με τη γνώμη του, τον καθιστούν ικανό για τη θέση που είχε προκηρύξει πριν λίγες μέρες ο κρατικός οργανισμός εξερεύνησης του διαστήματος. Ας πούμε, έχει δει σχεδόν όλες τις ταινίες γύρω από το διάστημα και τους εξωγήινους που μπορούσε να δει, είναι καλός στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και είναι νέος, πράγμα που σημαίνει πως έχει χρόνο «να μάθει να σκέφτεται σαν εξωγήινος».
«Ένας από τους λόγους είναι πως η αδερφή μου λέει πως είμαι κι εγώ εξωγήινος», συμπληρώνει στην κατατοπιστικότατη επιστολή του.



Δυστυχώς, οι εργασιακές απαιτήσεις της NASA για τη θέση του πλανητικού προστάτη δεν είναι ακριβώς ίδιες με αυτές που χρειάζονται για να γίνεις ένας ειδικός διαστημικός πράκτορας σε μια τηλεοπτική σειρά. Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Dr. James L. Green, διευθυντής τμήματος πλανητικής επιστήμης της NASA, στην απάντηση που έστειλε στον μικρό Jack. Γιατί, φυσικά και η NASA θα απαντούσε σε έναν επίδοξο φύλακα του γαλαξία.
«Ψάχνουμε πάντα για λαμπρούς μελλοντικούς επιστήμονες και μηχανικούς που θα μας βοηθήσουν, οπότε ελπίζω να μελετάς πολύ και να τα πηγαίνεις καλά στο σχολείο», γράφει ο Green στην επιστολή του στον Jack, η οποία δημοσιεύθηκε στην Παρασκευή στο διαδίκτυο. «Ελπίζουμε μία από αυτές τις ημέρες να σε δούμε εδώ στη NASA!».




Η θέση για την οποία έστειλε αίτηση ο Jack αναρτήθηκε από την NASA πριν λίγες μέρες και αφορά στην προστασία των υπόλοιπων πλανητών από εμάς, τους ανθρώπους, και όλων των ξένων μικροβίων μας -περιλαμβάνει τη συλλογή δειγμάτων από όλο το ηλιακό σύστημα και την επαναφορά του στη Γη.
Jack, ελπίζουμε πραγματικά να βρεις τη θέση που σου αξίζει στη NASA, μόλις μεγαλώσεις. Και ελπίζουμε ειλικρινά να περιλαμβάνει πολλά διαγαλαξιακά ταξίδια και αρκετό χορό.

huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου