Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

Εδεσσαϊκό Θέατρο: Τα «Κόκκαλα» με πορεία την Κόρινθο



Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά το ταξίδι της η Θεατρική ομάδα της Νεανικής Σκηνής με προορισμό την Κόρινθο. Το εξαιρετικό κείμενο «Κόκκαλα» του Ανδρέα Φλουράκη πήρε σάρκα και οστά επί σκηνής τον προηγούμενο Νοέμβρη και παρουσιάστηκε στη μαθητική κοινότητα και το Θεατρόφιλο κοινό της πόλης, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Με την καθοδήγηση της Θεατρολόγου Ηρώς Γεωργίου, οι πρωταγωνιστές, έφηβοι στο σύνολό τους, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ζωντανεύοντας τους ήρωες του συγγραφέα.
Ξεδίπλωσαν το υποκριτικό τους ταλέντο και σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα της νιότης τους, απόδωσαν το κείμενο στο έπακρο. Ένα έργο που αφορά στους προβληματισμούς των σημερινών εφήβων, ένα έργο διαφορετικό από όλα όσα έχει παρουσιάσει το Εδεσσαϊκό Θέατρο και αυτή η μοναδικότητα του αποτέλεσε το έναυσμα της αίτησης συμμετοχής και της θετικής ανταπόκριση της από την κριτική επιτροπή του 15ου Πανελληνίου Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Κορίνθου.
Η παρουσίαση του έργου έχει προγραμματιστεί από τους διοργανωτές για την Τρίτη 8 Αυγούστου στο Δημοτικό Θέατρο Αρχαίας Κορίνθου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το Φεστιβάλ έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Η αποστολή είναι καθ’ όλα έτοιμη καθώς το προηγούμενο διάστημα η Θεατρική ομάδα δημιούργησε τις προϋποθέσεις μιας αξιοπρεπούς παρουσίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα εκπροσωπήσει στην Κόρινθο η Πρόεδρος κα Δέσποινα Οτουντζίδου η οποία θα συνοδεύσει την αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου