Παρασκευή 4 Αυγούστου 2017

Φτηνές κουτοπονηριές σε βάρος του «Πέλλα Δώθε»



Εφτά και πλέον χρόνια που το «Πέλλα Δώθε» υπάρχει στην «μπλογκόσφαιρα» έχει περάσει διάφορες φάσεις και σε συγκεκριμένες περιόδους πολιτικής φόρτισης δέχθηκε επιθέσεις, οι περισσότερες εξ αυτών από «επιφανής» που ενοχλημένοι από τη δυναμική μας έκαναν τα πάντα για να μας πλήξουν. Μία δυναμική η οποία όπως προαναφέραμε μεταφράζεται σε 7 χρόνια ανελλιπούς καθημερινής ενημέρωσης με πάνω από 40.000 αναρτήσεις και περισσότερο από 7 εκατομμύρια επισκέψεις χιλιάδων αναγνωστών καθημερινά.


Αυτό που συμβαίνει όμως τις τελευταίες ημέρες ξεπερνάει κάθε προηγούμενο αποδεικνύοντας πως η κουτοπονηριά και ο ξεπεσμός δεν έχουν όρια. Πριν λίγες εβδομάδες ανακοινώσαμε σε ανάρτησή μας την έναρξη μια σταθερής στήλης με τον τίτλο «ΠαραΠΕΛΛιτικΑ» . Όπως ήταν αναμενόμενο αρκετοί ήταν εκείνοι που θορυβήθηκαν. Όμως συγκεκριμένο πρόσωπο ξεπερνώντας σε κουτοπονηριά ακόμη και τον γραφικό Ταμτάκο των φτηνών βιντεοταινιών της δεκαετίας του ’80, έσπευσε να δημιουργήσει blog (φώτο) με την επωνυμία της στήλης που εμείς ανακοινώσαμε.


Μάλιστα ο κουτοπόνηρος-η δεν αρκέστηκε μόνο στη λογοκλοπή αλλά χρησιμοποίησε και τη φωτογραφία που είχαμε δημιουργήσει για τη στήλη μας. Για τέτοιο ξεπεσμό μιλάμε. Η κουτοπονηριά του/της ολοκληρώθηκε με μια τελευταία πράξη- απόδειξη της σκοπιμότητας που θέλει να υπηρετήσει καθώς στο προφίλ του facebook δηλώνει και ως εργαζόμενος-η στο ΠέλλαΔώθε.

Τα πάσης φύσεως μικρόνοα και διαστροφικά άτομα που κατά καιρούς θέλησαν να πλήξουν το Πέλλα Δώθε έμειναν με την …κουτοπονηριά στο χέρι. Το ίδιο θα συμβεί και στην συγκεκριμένη περίπτωση με αυτόν/η που εμφανίζεται ως «ΆγηςΠερατικός».

Δηλώνουμε ευθέως και ξεκάθαρα στους χιλιάδες φίλους και αναγνώστες μας πως δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με το συγκεκριμένο κλεψίτυπο και κουτοπόνηρο blog και πολύ περισσότερο καμία σχέση με το εν λόγω προφίλ στο facebook. 


Πέλλα Δώθε




Διαβάστε σχετικά:

Η σκευωρία και η βλακεία πάνε μαζί. Ποιοιενοχλήθηκαν από το Πέλλα Δώθε;

1 σχόλιο:

  1. ΛΥΣΑ ΚΑΚΊΑ ΤΟΥΣ ΈΠΙΑΣΕ ΜΕ ΣΑΣ ΓΙΑΤΊ ΕΔΏ ΠΟΥ ΤΑ ΛΈΜΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΔΕ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΣΤΕ.ΣΥΝΕΧΊΣΤΕ ΈΤΣΙ ΠΑΙΔΙΆ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή