Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Αδιόρθωτοι οι κονσερβοβιομήχανοι προκαλούν τους αγρότες."Δεν έχετε ποιότητα γι'αυτό παίρνουμε τζάμπα τα ροδάκινά σας"



Χωρίς να επιβεβαιώνονται οι ελπίδες της Ένωσης Κονσερβοποιών Ελλάδας για τη βελτίωση της ποιότητας των συμπύρηνων ροδάκινων ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η ποικιλία Άντρος και ακολουθεί η Έβερτ, με την περίοδο να ολοκληρώνεται περίπου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Μιλώντας στον «Λαό» ο πρόεδρος της ΕΚΕ Κώστας Αποστόλου τόνισε ότι η μη βελτίωση της ποιότητας ασφαλώς δεν θα σηκώσει και τη τιμή του προϊόντος στον παραγωγό (0,24 ευρώ). Παράλληλα εστίασε και στη μείωση των εργατών στις βιομηχανίες
μετά τον Δεκαπενταύγουστο, όπως όμως γίνεται κάθε χρόνο, λόγω αποχώρησης των αλλοδαπών και των νέων. Σύμφωνα με τον κ. Αποστόλου καμία βιομηχανία δεν κατάφερε φέτος να καλύψει πλήρως τις τρεις βάρδιες, γεγονός που επηρεάζει φυσικά τον χρόνο κάλυψης των παραγγελιών.

Απάντηση από την Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας


Το σχόλιο από την Ένωση Νέων Αγροτών Ημαθίας, στο θέμα για την κακή ποιότητα των συμπύρηνων ροδάκινων, που υποστηρίζει η ΕΚΕ: «Αφού είναι κακή η ποιότητα να γυρίσετε το φορτίο πίσω από εκεί που το παραλάβατε. Όπως κάνατε όλα τα χρόνια. Αλλά δεν υπάρχουν ροδάκινα για να καλύψουν τις παραγγελίες, κι αφού δεν έκατσε το παραμύθι της υπερπαραγωγής σκεφτήκατε το παραμύθι της κακής ποιότητας», αναφέρει μεταξύ άλλων η Ένωση, σχολιάζοντας ότι κάποια στιγμή και οι βιομήχανοι θα ψάχνουν ροδάκινα και τα εργοστάσια θα γίνουν κοτέτσια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου