Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Ολοκλήρωση ημερησίων εκδρομών «Ευ ζην» στη θάλασσα του ΚΑΠΗ Έδεσσας



Την Τρίτη 8 Αυγούστου ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι ημερήσιες εκδρομές του ΚΑΠΗ Έδεσσας, του Ν.Π.Δ.Δ. «Ευ ζην» στη θάλασσα.
Για οχτώ εβδομάδες κατά σειρά, τα μέλη είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν σε κοντινές παραλίες και να απολαύσουν δροσερές βουτιές, ευχάριστα και ανέμελα.

Τα μέλη του ΚΑΠΗ δήλωσαν ενθουσιασμένα από τις ημερήσιες εκδρομές και την ευκαιρία που τους παρέχει το ΚΑΠΗ Έδεσσας να κάνουν αυτές τις καλοκαιρινές εξορμήσεις καθώς, η οργάνωση και επίβλεψη γίνεται υπό την καθοδήγηση του «Ευ ζην», με την συνοδεία της εκπροσώπου των μελών αλλά και του προσωπικού του ΚΑΠΗ.
Οι παραλίες που επιλέχθηκαν είναι : Στόμιο Λαρίσης, Νέοι Επιβάτες Θεσσαλονίκης, Ψακούδια Χαλκιδικής, Φλογητά Χαλκιδικής, Γρίτσα Λιτοχώρου Πιερίας, Σταυρός Χαλκιδικής και Νέοι Πόρροι Πιερίας.
Ο Πρόεδρος του Ευ ζήν κ. Δημήτριος Γιώγας συνεχάρη το προσωπικό του ΚΑΠΗ για την μεγάλη διάθεση που δείχνει για προσφορά στην Τρίτη ηλικία αφού ακούραστα διοργανώνουν και συνοδεύουν δράσεις που χαρίζουν χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για του χρόνου!



                                      «ΕΥ ΖΗΝ» ΔΗΜΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ  Τηλ.2381024074,E-mail: dpbs@otenet.gr
Facebook page: https://www.facebook.com/eyzhn15/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου