Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Το είπαν και το έκαναν οι Anonymous: Διέρρευσαν έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος



Το είπαν και το έκαναν οι Anonymous, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες διαμήνυαν μέσω των social media για νέες επιθέσεις . Θυμίζοντας τα γνωστά σε όλους WikiLeaks, οι Anonymous προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης στην διαρροή εγγράφων της Τράπεζας της Ελλάδος, κάνοντας πράξη τις απειλές τους.
Με ανάρτησή τους στο facebook, οι Anonymous έδωσαν στη δημοσιότητα επίσημα έγγραφα της Τράπεζας της Ελλάδος με ενεργό link , σημειώνοντας δε ότι διαρροές θα
ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα λόγω των μεγάλων μεγεθών τους. Πρόκειται για έγγραφα ενημερωτικού και χρηστικού χαρακτήρα τα οποία χρονολογούνται ακόμη και πριν από 15 χρόνια.
Υπενθυμίζεται στο σημείο αυτό, ότι την περασμένη Κυριακή «χτύπησαν» την ιστοσελίδα των πλειστηριασμών, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας απηύθυναν μήνυμα προς την κυβέρνηση στο οποίο έγραφαν: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».
Στο μεταξύ οι απειλές δεν σταμάτησαν, καθώς την Δευτέρα επανήλθαν με νέα προειδοποίηση προς τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ λίγες ώρες αργότερα με νέα ανάρτηση ενημέρωναν για την δημοσιοποίηση αρχείων (10 GB).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου