Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Το Εργατικό Κέντρο ΠΕ Πέλλας για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου



Το Εργατικό Κέντρο ΠΕ ΠΕΛΛΑΣ χαιρετίζει την 44η επέτειο από τον ηρωικό ξεσηκωμό του λαού και της νεολαίας το Νοέμβρη του 1973 ενάντια στη στρατιωτική δικτατορία

Το μήνυμα της εξέγερσης του Πολυτεχνείου παραμένει ζωντανό και επίκαιρο , όσο κι αν πολλοί προσπάθησαν να την καπηλευτούν, να την ιδιοποιηθούν, να την αλλοιώσουν ή να την αποδομήσουν για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη ,
γιατί συμβολίζει τους αγώνες ολόκληρου του λαού μας και ιδιαίτερα της Νεολαίας για ψωμί, παιδεία, ελευθερία, ειρήνη, δικαιοσύνη και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.


Η επέτειος του Πολυτεχνείου, η πάλη του λαού και της νεολαίας, δίνουν ένα ακόμη ηχηρό μήνυμα ενάντια στο φασισμό και είναι χρέος στη μνήμη όλων όσων έδωσαν τη ζωή τους και αγωνίστηκαν για ένα καλύτερο αύριο,  να καταδικάσουμε  και ν’ απομονώσουμε  αυτούς που υμνούν τη στρατιωτική δικτατορία και συκοφαντούν την αντιδικτατορική πάλη του λαού και της νεολαίας.

Τιμάμε τον ανυποχώρητο αγώνα τους . Οργανώνουμε μαζί με τα σωματεία και τους εργαζόμενους το δικό μας αγώνα. Με θάρρος και αποφασιστικότητα για την διεκδίκηση του δίκιου μας.

Διεκδικούμε τα σύγχρονα δικαιώματα μας και δεν κάνουμε πίσω από αυτά!

Την Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 11 π.μ στον ομαδικό τάφο θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις τιμής της επετείου της εξέγερσης του πολυτεχνείου  και κατάθεση στεφάνων από τον   δήμο Πέλλας και τους συλλόγους εκπαιδευτικών  πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

  Καλούμε  τους εργαζόμενους, τις νέες, τους νέους, τους ανέργους, την αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους,  τους συνταξιούχους να τιμήσουν τους νεκρούς του Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου