Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Επίσκεψη του προπονητή Γ. Πιλαλίδη στο ΔΙΕΚ Έδεσσας



Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους σπουδαστές του "Τμήματος Προπονητών" του ΔΙΕΚ Έδεσσας το απόγευμα της Τετάρτης 15/11/2017. Ένας άνθρωπος του αθλητισμού, ο γνωστός προπονητής της ομάδας Χάντμπολ "Αερωπός Έδεσσας" που διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας, κ. Γιάννης Πιλαλίδης, επισκέφτηκε το τμήμα για να συνομιλήσει αλλά και να "εμπνεύσει" τους σπουδαστές, στα πλαίσια του μαθήματος της "Προπονητικής".


Ο κ. Πιλαλίδης ενημέρωσε τους καταρτιζόμενους για τις απαιτήσεις του επαγγέλματος του προπονητή και συζήτησε μαζί τους για τις επαγγελματικές προοπτικές της συγκεκριμένης ειδικότητας. Κατά τη διάρκεια της πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης που αναπτύχθηκε, έδωσε απαντήσεις στις πολλές ερωτήσεις των σπουδαστών και τόνισε τη σημασία και το ρόλο που έχει ένας προπονητής στην ανάπτυξη οποιουδήποτε αθλήματος.
Το ΔΙΕΚ Έδεσσας, έχοντας σταθερή προσήλωση στη σύνδεση των σπουδών με την αγορά εργασίας, φέρνει σε επαφή τους καταρτιζόμενους με επιτυχημένους επαγγελματίες, τονίζοντας την προστιθέμενη αξία της ειδίκευσης που θα αποκτήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου