Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Ένα χρόνο συμπλήρωσε ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών



Είμαστε πολύ χαρούμενοι!
Διότι λίγο πριν κλείσουμε ένα χρόνο ύπαρξης μας δόθηκε η δυνατότητα με την πολύτιμη συμβολή των μελών μας και των χορηγών να δωρίσουμε στην μονάδα εντατικής θεραπείας
μία συσκευή ένρινης παροχής υψηλής ροής οξυγόνου airvo2 opti flow με ενισχυμένο τροχήλατο στατώ, βάση στήριξης της συσκευής και καλάθι αποθήκευσης αναλωσίμων αναλώσιμα συσκευής και ροόμετρο.

Όπως μας πληροφόρησε η εταιρεία είναι το πρώτο επαρχιακό νοσοκομείο που εχει αυτήν την τόσο απαραίτητη συσκευή τελευταίας τεχνολογίας.
Άλλες δυο έχουν ο Ευαγγελισμός στην Αθήνα και το Ιπποκράτειο στη Θεσσαλονίκη.
 
Ο διευθυντής της Μεθ κ.Λαγονίδης ένας επιστήμονας με πάθος  για το λειτούργημά του εξαίρετος γιατρός  πρωτεργάτης του συλλόγου πάντα ενημερωμένος για τα καλύτερα μηχανήματα, συσκευές που θα παρέχουν υψηλού επιπέδου φροντίδα στον ασθενή στο δύσκολο αυτό τμήμα υποδεικνύει εύστοχα τις ελλείψεις και εμείς με χαρά ανταποκριθήκαμε στην υπόδειξή του.

 



Επίσης δωρίσαμε ένα επιδαπέδιο bain marie μήκους 2μ με ύψος 1.30μ με γυάλινη βιτρίνα και ράφι για το μαγειρείο απαραίτητο για την πιστοποίηση του μαγειρείου και 30 ταινίες σήμανσης δαπέδου κατεύθυνσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου