Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Τι κάνει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη στις φυλακές του Χονκ Κονγκ -Ο μοναδικός άνθρωπος που συναντά, περιγράφει

Στις φυλακές του Χονκ Κονγκ παραμένει η 19χρονη από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνης. 
Ο μόνος άνθρωπος που είχε τη δυνατότητα να την συναντήσει στη φυλακή ήταν ο καθολικός ιερέας Τζον Γουόδερσπουν. Την συνάντηση πριν περίπου 15 ημέρες και ξανά για δεύτερη φορά πριν λίγα 24ωρα. Για αυτή τη δεύτερη επίσκεψή του στη φυλακή και τη συνάντησή του με την 19χρονη μίλησε στον Alpha περιγράφοντα τα όσα συζήτησαν. 

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη», είπε ο Τζον Γουόδερσπουν.
Και συνέχισε: «Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μι α ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ.
Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό».


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου